• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – In het kader van het onderzoek naar de overval van donderdag op Hua-Jiant mini market waarbij een dode is gevallen, heeft de politie beelden naar buiten gebracht waarop de overval is te zien. De politie hoopt hiermee meer informatie te vergaren over de identiteit van de daders.

De politie waarschuwt dat de beelden als schokkend en geweldadig kunnen worden ervaren en zegt daarbij dat de beelden niet geschikt zijn voor minderjarigen. De politie verzoekt iedereen die meer informatie heeft over de zaak dit zo snel mogelijk door te geven. Dit kan via het Overvalteam op telefoonnummer 866-6192/ 866-6140, 911 (24 uur) of via 108 (anoniem).

22 reacties op “Politie zoekt daders overval Hua-Jiant mini market”

 1. Haast iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon met camera. Vreemd dat niemand de vluchtende auto kon opnemen.

 2. Is dit ook op TV geweest? Iedereen moet dit tuig toch herkennen.
  Vrienden, familie, buren, kennissen. Ongelooflijk.

 3. De doodstraf is het enige wat die lafbekken verdienen!

 4. Wat een amateurisme bij de politie. Ze zijn duidelijk in beeld.
  Gezicht van 1 is duidelijk te zien . Ook aan de kleding kunnen ze herkend worden.
  Iedereen die ze herkent houd zn smoel. Dit soort volk is even schuldig aan de moord.
  Wat een verdorven volk is dit toch. En dan nog de politie die r geen moer aan doet.

 5. @ Philippe Maaskant,
  http://www.wikicrimes.org/main.html
  Misdaden (2013) die ik op Versgeperst snel kon nagaan op deze kaart gezet.

  Hopi bon Philippe, ik heb alles bekeken en bevestigd, ik hoop dat meerderen, of liever nog iedereen dit burgerintitiatief steunt 🙂

 6. http://www.wikicrimes.org/main.html

  Misdaden (2013) die ik op Versgeperst snel kon nagaan op deze kaart gezet.

 7. Zo te zien praten we hier over jongens van misschien hooguit 15 jaar, het jochie in het roze shirt hooguit 14 !
  Dan heb je het wel voor elkaar, nog niet eens volwassen en nu al een moord gepleegd. De schutter komt zelfs bewust even terug om de eigenaar om te leggen.
  Hier past eigenlijk maar 1 antwoord op en dat is dan de enige keer dat ik pleit voor invoering van de Sharia. Wat die straf dan mag wezen mag iedereen zelf bedenken.
  Dit soort figuren gaan 2 jaar in de jeugdgevangenis, komen weer vrij en vermoorden nog iemand. Pas daarna kunnen ze voor langere tijd worden opgesloten. Leuk om nu al te weten dat er eerst nog iemand moet sterven alvorens ze voor langere tijd worden verwijderd.

 8. Triest en zielig om zo neergeschoten te worden omdat je als winkelier geen wapen mag hebben om jezelf te verdedigen net als in Amerika.
  Men beseft niet dat de tijden veranderd zijn.
  Gewoon met blikje fris en met een rietje in de mond toe staan kijken hoe een mens wordt neergeknald. Deze mensen zijn ziek en gewetenloos.

  Ik walg van Curacao, jullie mogen dat eiland HOUDEN!
  Ik ga nooit meer naartoe.

 9. deze foto”s en beelden zijn zo duidelijk, dat de daders vandaag of morgen nog gepakt zullen worden.
  kan niet anders…..

  Dan nog de moordenaars van Wiels en hopen dat het even rustig wordt/blijft op het eiland.
  Helaas, ik heb niet het idee, dat er grote vorderingen zijn bij het onderzoek naar de daders en opdrachtgevers van de moord op Wiels.
  Maar ik geloof in karma, dus hoe dan ook de daders zullen gestraft worden.

 10. Wat een verschrikkelijk nieuws . Vanuit ons vakantie verblijf verschillende keren boodschappen gedaan bij deze vriendelijke mensen , Vanuit nederland onze oprechte deelneming en veel sterke Ayo groet wim annemieke

 11. Chineze hebben recht op zelfverdediging. Ze moeten ook een wapen aanschaffen dan kunnen ze dat tuig meteen afschieten

 12. Ik roep iedereen op om alle inbraken, overvallen etc op Internet te zetten. Dan houden we een overzicht en misschien komt er dan actie.Crime-meldingen vragen bevestiging, dus laten we emailadressen delen. De moord op de Chinese winkelier bij Janwe heb ik er op gezet. Wie volgt? philippemaaskant@hotmail.com mag gemeld worden als iemand die wil bevestigen. Zie:

  http://www.wikicrimes.org/main.html

 13. We hadden een sociaalwerker die geselecteerde groepen mensen onder begeleiding probeerde te doordringen van een gevoel voor eigenwaarde en ze hiermee een plaats in de maatschappij te laten vinden.
  Politieke aspiraties en een m.i. overschatting van zijn kunnen liet deze sociaalwerker zijn boodschap van ” jullie kunnen het, het is jullie land, alle rijkdom is van en voor jullie”, daarbij duidelijk de groep van origine uit afrika bezuiden de sahara aansprekend.
  Zonder begeleiding en persoonlijk contact lijkt het dat de boodschap bij sommige wat verknipt is overgekomen en wordt de “rijkdom” opgeeist met wapens en geweld en niet zoals bedoeld met werken. Jammer.

 14. Als eerste compliment voor deze site dat ze dit geplaatst hebben. Hiermee zal hopelijk iedereen zijn ogen open houden. En ik hoop inderdaad dat als iemand ze herkent het aangeeft het moet een keertje geminderd worden met dit soort kansloze figuren. Ik geef braaf een centje voor wat koek wat op straat word verkocht of een krantje, daar mogen ze ook meer respect voor krijgen. Liever (harde) werkers dan dit soort uitschot!

 15. Verschrikkelijke beelden. Als Youtube en Facebook de juiste mensen niet bereikt kunnen ze altijd nog grote fotos of videos van criminelen op die oogverblindende electronic billboards bij Biesheuvel en Saliña plaatsen.

 16. Ik hoop dat ze door ‘een ander’ worden gevonden en definitief afgerekend, vóórdat (!) de politie ze vindt …..

 17. Politie en officieren van justitie zijn ambtenaren en wat kan men daarvan verwachten.
  De chinese dame is de enige die bewondering verdient op de manier waarop zij zich verdedigt. De toko eigenaren zouden zelf de videobeelden meteen op internet moeten plaatsen en niet wachten op OM en politie.
  En zoals lokoloko als enige, vaker de vraag stelt: waar komen al die wapens vandaan?
  De gevangenis zit vol met potentiele informanten. Maar OM en politie doen geen moeite om de bij overvallen gebruikte wapens te traceren naar de leveranciers. Wapenleveranciers zijn immers medeplichtig aan moord. Politie functionarissen die hun werk niet (goed)doen ook. Geen pistolen = geen gewapende overvallen. De overvallers zijn altijd grote lafaards die alleen met een pistool in de hand een vrouw aan durven.
  Stop de handel in pistolen en de overvallen en moorden houden grotendeels op.

 18. P. Pastoor heeft gelijk: wat voor een voorbeeld is het voor de jeugd als je met een niet afgemaakte MAVO opleiding en CV vol fraudes ministerpresident kunt worden?

  Wat voor een voorbeeld is het als je als minister van financien een ongeschoold persoon neerzet die zich over de hele wereld op kosten van de belastingbetaler bezat en miljoenen aan schulden aan Aqualectra en de belastingdienst onbetaald laat?

  Wat voor een voorbeeld is het als je als minister van gezondheid een dame uit de mondi neemt die geen enkele opleiding heeft afgemaakt (en daarom een HBO diploma vervalst heeft), veroordeeld is voor een reeks van winkeldiefstallen en meineed en haar hele evenmin niet door enige intelligentie gehinderde familie te werk stelt in niet bestaande baantjes bij het BZV?

  Eerlijk, als zo’n crimineeltje dadelijk voor de rechter staat en wijst op de rolmodellen die de overheid heeft hem gegeven kan ik niet anders concluderen dat hij recht heeft op strafvermindering.

 19. De politie, OM en justitie moet zich toch ontzettend lullig voelen dat ze steeds voor kak worden gezet door dit schorem.

 20. Voor een beetje kleingeld zijn deze figuren bereid iemand te doden. Aangezien dat kleine beetje geld, door 3 man te delen,heel snel op is, zullen ze ongetwijfeld een nieuwe nietsontziende overval beramen. Dus snel oppakken die jongens en lang achter slot en grendel opbergen. ( de moraal is wel erg gezakt de laatste jaren. Te wijten aan de lage moraal van het crimi-kabinet Schotte en andere welbekende oplichters in topfuncties? Slecht voorbeeld doet immers slecht volgen).

 21. Met deze beelden moeten de daders toch snel aangewezen kunnen worden. Al sluit ik niet uit dat er genoeg lafaards zijn de die de daders kennen maar ze niet aan willen geven. Het moraal in de wijken waar dit soort lieden woont houdt meestal niet over.

 22. politie, pak die fokkers nou gewoon NU NU NU eens op, je hebt al dagen lang deze films, war wacht je verdomme op, ga eens je freaking werk doen

  in de bak met dat schorem