• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Robbie's LotteryCURAÇAO – Robbie dos Santos van Robbie’s lottery is woedend. Dat meldt hij in een brief die vandaag naar de media is gestuurd. Volgens Dos Santos is het onbegrijpelijk dat ‘men hem verdenkt’. “Men creëert roddels en zoekt een link tussen de nummerverkoop via sms en de moord op Helmin Wiels.”

Dos Santos zegt in de brief dat rationeel nieuws wordt vervangen door beweringen die de roddels ondersteunen. “Ik ben een rustig persoon die gelooft in God. Alles wat met geweld heeft te maken keur ik ten strengste af.”

Onterecht
De loterijbaas vindt dat hij onterecht wordt aangewezen als degene die achter de moord van Wiels zit. “Men gaat ervan uit dat ik erachter zit omdat Wiels het vorige week over de nummerverkoop via sms had.” Vorige week wijk bracht Wiels naar voren dat UTS zich zou lenen voor illegale nummerverkoop door het gsm-netwerk beschikbaar te stellen aan Robbie’s Lottery. Vandaag liet interim- fractieleider van Pueblo Soberano Ivar Asjes, in een interview met Een Vandaag weten aanwijzingen te hebben dat de moord verband houdt met informatie die Wiels had over illegale loterijen op Curaçao.

Moord
Pueblo Soberano-leider Helmin werd zondag op het strand in Marie Pampoen doodgeschoten. Kort daarna verscheen er een verontrustende video op YouTube. De daders achter deze video hebben zichzelf dinsdag aangegeven. Zij worden door de autoriteiten verdacht van moord met voorbedachte rade.

Brief Robbie Dos Santos (Papiamentstalig)

23 reacties op “Dos Santos: ‘Onterechte roddels’”

 1. @misleider:waar staat dat dan in de bijbel dat gokken verboden zou zijn? Volgens mij ben je zelf aan het misleiden, dat staat namelijk niet in de bijbel.

 2. Als dit soort mensen het woord God gaan gebruiklen, dan weet je zeker dat er iets goed fout zit.
  gokken is verboden volgens de bijbel.
  overspel trouwens ook.
  mensen misleiden met gokken is erg fout.
  arme mensen verleiden om lootjes te kopen is naar mijn idee het laagste wat je kunt doen.
  Mensen met een beetje verstand trappen er niet in, maar helaas wordt dit volk systematisch dom gehouden door de regeringen nu en uit het verleden.
  en dit alles met behulp van de Maffia die de partijen heersen.

 3. de meeste mensen zijn bang om hun verklaringen te geven je weet het maar nooit.

 4. Was de aanslag op Robbie dos Santos gepleegd dan zou het een stille begrafenis worden met alleen Schotte, Constantia en Jamaloodin.

  En dan vergeet ik natuurlijk nog Kade Wilsoe.

 5. Amparo Dos Santos heeft Wiels openlijk op radio mas bedreigd meerdere keren. Een ding is zeker is dat de Dos Santos broers niet Santos (heiligen) zijn. Een ding wat God echt haat en zeker onder geen enkel voorwaarden goed vindt, is dat mensen gokken. Dus ik weet niet in welke God Robbie geloofd. Maar hij heeft zijn huiswerk niet echt goed gedaan als zijnde goed gelovige. De andere broers ik weet niet of zij geloven zijn, maar in het geval van niet hebben zij een excuus om verder te gaan met stelen en corrupt zijn. Robbie Dos Santos, Amparo Dos Santos, zijn andere broers en Gerrit Fransico Schotte. Wie wordt de volgende??? Misschien nu iedereen die iets schrijft of zegt over jullie?????

 6. Waar rook is, is vuur!

 7. Robbie mag dan in God geloven, 1 ding is zeker: God gelooft niet in Robbie. That’s for sure!

 8. JUISTE link naar “Ik droeg al wapens voordat Asjes zijn wenkbrauwen voor het eerst had geschoren.” is https://www.versgeperst.com/nieuws/161758/asjes-en-jamaloodin-ruzien-over-de-radio.html.

  Punt is, alle 4 broers Dos Santos/Jamaloodin verdienen hun gelden op een minder nette manier. En dan kon Wiels, ondanks alle financiële en technische steun aan PS, ook publiekelijk niet zo waarderen. Wel blijft: innocent till proven guilty!

 9. Robbie was geschrokken van zijn drastische omzetdaling (boycot)

 10. Wie Robby persoonlijk kent weet dat hij inderdaad gelovig is.
  Dat hij met zijn bedrijven veel kapitaal heeft verworven en zoals wordt vermoedt heeft weggesluist zonder daar belasting over te betalen, maakt hem nog niet een Maffia.
  Velen doen dat! En dat zijn vooral de rijken.
  @ HANS hij is niet de grootste Mafioos. Kapitaalkrachtigen hebben eeuwenlang hun kapitaal weggesluist. Toen was de wetgeving echter anders.
  Met negativiteit komen wij nergens.
  Ik wens Robby Dos Santos en zijn gezin heel veel sterkte.
  Het OM is bezig met zijn zaak dus laat de justitie zijn werk doen.
  De moordenaar(s) van Wijlen Wiels zal of zullen een dag moeten boeten.
  @malia – Alle kerken en geloofsgenootschapen geloven ook in GELD./ dus ook hij geloofd in God en Geld dat mag toch!

 11. @Hans Gerrits, Is deze meneer dan veroordeeld? Innocent until proven guilty1

 12. AUB neem dhr: Dos Santos , Schotte, Jamalodin NIET SERIEUS.
  t is zonde van je tijd.
  you can’t never be wrong and strong

 13. Of wat dacht je van deze: George Jamaloodin: “Ik droeg al wapens voordat Asjes zijn wenkbrauwen voor het eerst had geschoren.””

  https://www.versgeperst.com/nieuws/158788/geen-sprake-van-meer-criminaliteit.html

 14. Beste Robbie,

  Laten we het inderdaad rationeel houden. Je moet toegeven dat je mogelijk een motief hebt (Wiels sprak je aan op illegaal gokken via sms/UTS). Maar wat bovenal opvalt, -maar je weglaat in je brief- is dat je ook nog een hechte band hebt met je 3 broers, die net als jij motieven kunnen hebben: Luigi Dos Santos (casinowereld en Gaming Board), Amparo Dos Santos (CPA, ook al in de clinch met Wiels) en George Jamaloodin (ex Minister van Financien en tegelijkertijd Directeur Speedy Securtity, die als minister ook weer contracten aan Speedy gaf).

  En nu vraagt je je serieus af waarom een aantal mensen mede in jullie richting denkt? Je hele familie heeft de organisatie, er is corruptie, er is geld, en er zijn diverse motieven.

  Dan stel je als tegenargument dat je geweld afkeurt. Keur je ook Luigi’s geweldspraatjes en Jamaloodin’s aanvraag voor 3 volautomatische wapens af? Daarnaast stel je dat je in God gelooft. Maar je maakt een uitzondering voor zonden als gokken, en omkoping van Wilsoe om ‘jouw’ gelden in de USA vrij te krijgen?

  Onschuldig totdat schuld is bewezen, dat mag als een paal boven water blijven. Je brief is aardig, en ik begrijp je intenties ook. Maar je argumenten overtuigen mij in ieder geval voorlopig niet.

  Tot slot, voor wat betreft die vermeende rol van de media: het is niet de slinkse media Robbie. Het zijn de normale mensen die vinden dat het OM jouw familie niet zou moeten uitsluiten in hun onderzoek. Rationeel gezien.

  Tsja

 15. mensen die in God geloven zijn zuiver op de graat in alles wat ze doen..ook op een eerlijke manier je brood verdienen..anders kan je je niet verschuilen achter God…en zul je tezijnertyd in de….belanden

 16. Taalpolizei!!!!

  GeloofT! Stam + T

 17. @jos,

  Wiels zelf. Als je goed gelezen hebt de afgelopen week althjans.. Ook Wiels wilde niet naar Ned. om de inhuldiging bij te wonen op kosten v gemeenschap en wilde het zelf ook niet betalenh.
  Bij de les blijven, svp.

 18. Er zijn ook terechte roddels Santos en dan noemen we dat waarheid. En daar heb je hoogstwaarschijnlijk nu mee te maken, maar begrijpelijk: een kat in het donker maakt rare sprongen. Toch raar dat je NU al komt met een briefje voor de media. Ruik ik angst?

 19. @malia

  hij geloofd niet in God, hij geloofd in Geld.

 20. Deze man mag dan tientallen miljoenen witgewaste dollars op de bank hebben, hij gaat wel de geschiedenis in als de grootste mafioos die Curacao ooit gekend heeft.

  Of het hem dat waard was moet Robby zelf maar bepalen.

  De naam dos Santos zal voor eeuwig een synoniem zijn voor corruptie.

 21. En wie betaalde al die rekeningen bij Baoase voor wijlen Helmin?

 22. Waarom is onze Gerrit zo stil als marionet van Robbie?

 23. Goed zo Robby,geloof jij maar in God.
  Misschien kun je beter in jezelf geloven,zielepiet.