• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vers KortjeCURAÇAO – In het kader van Dia di Asenshon (40ste dag na Pasen) zijn alle ambtenaren morgen vrij. Dit betekent dat alle overheidsinstanties morgen de gehele dag zijn gesloten.

4 reacties op “Overheidinstanties gesloten Dia di Asenshon”

 1. Of wordt ambtenaar, of ga lekker in een land wonen met zo’n min mogelijk aantal vrije dagen.

  Dit is niet ineens aan komen waaien.

 2. Overheidsinstanties en ambtenaren zijn een noodzakelijk kwaad, verlenen waardeloze service, zijn gevrijwaard van alle maatregelen om de economie te redden, de burger mag voor alle kosten opdraaien van deze mensen die niet gehinderd zijn door enige kennis en hun positie via nepotisme hebben gekregen. Het is een schande! Any excuse for a day off op kosten van de belasting betaler.

 3. Ik hoop toch wel dat het een verplichte vrije dag is en niet een douceurtje van de overheid. Als het een douceurtje is, weet men wel wat dat kost?
  De overheid wordt voor het bedrijfsleven steeds onbetrouwbaarder; je kan niet meer op ze rekenen. Zij sluiten maar als het hun uitkomt, maar als je als bedrijf 1 dag te laat bent, heb je al een boete aan je broek – ooit gehoord van wederkerigheid?

 4. Alle mensen zijn gelijk, maar ambtenaren zijn meer gelijk dan anderen.

  De nieuwe ziektekostenverzekering geld niet voor hen, salarisverhogingen gaan ondanks de crisis en de tekorten gewoon door en een feestdag moet op een woensdag vallen willen ze niet de dagen aansluitend aan het weekend ook vrij hebben.