• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KerkCURAÇAO – Vertegenwoordigers van de Raad van Kerken (RvK) hebben gisteren een bezoek gebracht aan de Raad van Ministers (RvM). De RvK wil in deze maand en volgende maand extra aandacht besteden aan thema’s zoals vergiffenis, solidariteit en verzoening.

 
De voorzitter van de RvK, pastoor Simon Wilson, werd tijdens het bezoek aan de RvM vergezeld door Humprey Paulina van de Anglican Church Curaçao, Shurman Kook van het Advent Zendingsgenootschap, Gilberto Bakhuis van Iglesia Hesus e Kontesta en Hanco de Lijster van de Verenigde Protestantse Gemeenschap.

RvK

6 reacties op “RvK: aandacht voor vergiffenis, solidariteit en verzoening”

 1. Ja ja. Eerst zitten stoken en politieke partijen en mensen bewust tegen elkaar uitspelen en nu om vergiffenis smeken. Bah!

 2. vergeving??
  oké, als de daders in de gevangenis zitten.
  De kerk? waar waren ze toen Schotte en de maffia het land leeg roofden?
  opzouten!!!!

 3. Oh, Urvin Martina, je haalt zo de woorden uit mijn mond. Graag een keertje samen een biertje drinken. Laat de kerken maar eens in schaamte zwijgen, v*.*me! Hun hoogste ‘baas’ die voor gerechtigheid zou zorgen, is al meer dan 2000 jaar geleden weggevlogen. Dat wordt vandaag gevierd…. Opgevaren betekend in de praktijk dat ‘ie gewoon pleite is gegaan en nooit meer wat van zich heeft laten horen, de lafaard!
  Daarom niet vergeving en verzoening, maar EINDELIJK RECHTVAARDIGHEID, WANT DAT IS WAT WE WILLEN, KERKJES!!!!

 4. KERKEN, MOSKEEËN, GODEN , HEILIGEN ……….
  Mooie excuusmodellen om ons eigen falen achter te verstoppen !!!
  ZELF VERANTWOORDELIJK ZIJN ……. WAKE UP we hebben niks aan die hypocriete hocus-pocus van “hogere machten”!
  WAAROM GAAT HET LAATSTE JAREN ZO OP KÒRSOU …. omdat we het ZELF aan het vergallen zijn en daar niet voor durven uitkomen…..!!!
  DONATIE aan de kerk/moskee en een gebedje en dan hebben we ons falen weer “AFGEKOCHT” tog …… BE REAL !!!

 5. Nee maar, de RvK bestaat nog. Laatste jaren weinog van vernomen, En toen hadden ze fel moeten reageren op de daden van maffioso Schotte c.s. die het volk naar de verdoemenis hilep. Maar toen bleven ze oorverdovend stil. In ieder geval baat de aktie van de Raad van Kerken Wiels niet meer.

 6. Terwijl de kerken om vergiffenis, solidariteit en verzoening vragen werd er weer een hardwerkende Chinees vermoord door een luie local.

  Dus hou toch op met het gezeur over vergiffenis, solidariteit en verzoening.