• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Foto AP: Michael en Thelma KingPHILIPSBURG – De rechtbank in Philipsburg heeft Meyshane Kemar Johnson vandaag veroordeeld tot levenslang voor de moord op het Amerikaanse echtpaar Michael en Thelma King. De pas achttienjarige Jeremiah Chevon Mills werd als medeplichtige veroordeeld tot 28 jaar. Dat meldt Caribisch Netwerk.

Een tweede medeplichtige, de 21-jarige Jamal Jefferson Woolford, kreeg 22 jaar gevangenisstraf. Familie en vrienden van het op 19 september vermoorde echtpaar, onder wie Michael King’s broers Todd en Finley en zuster Karen, waren tevreden met de uitkomst van het strafproces, al moesten ze nog eenmaal de gestoorde houding van de 29-jarige Johnson, een voormalige beveiligingsbeambte, automonteur en bouwvakker, tolereren.

Glimlach
Bij het verlaten van de rechtszaal keek de moordenaar naar de familie met een grote glimlach op zijn gezicht. De drie mannen zijn ook veroordeeld voor een overval op het Happy Star restaurant (gepleegd enkele uren voor de dubbele moord), afpersing en wederrechtelijke vrijheidsberoving.

2 reacties op “Levenslang voor King-moordenaar Johnson”

  1. Eindelijk heeft het recht gezegevierd met deze beoordeling. Gewoon weg levenslang met dat zooitje moordenaars. Ik hoop dat de rechters dit ook toepassen wanneer de gewone burgers ook slachtoffers worden van zo’n crimineleactie. Het recht moet wel onwillekeurig worden toegepast op iedereen.

  2. Zo hoort het en daar hoort hij, voorgoed in de bak!