• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie heeft vanmorgen een melding binnen gekregen van autodiefstal. Een vrouw parkeerde haar auto voor een woning aan de Kaya Aura E. Winkel, om één van haar kinderen af te zetten. Haar achtjarig zoontje bleef achter in de auto. Plotseling ging een 33-jarige man er met de auto vandoor. 

Een politieauto die in de buurt was, merkte de auto op en zette de achtervolging in die eindigde ter hoogte van De Savaan. De politiewagen blokkeerde de auto en zag de achtjarige jongen zeer geschrokken en huilend in de auto zitten. De man is rond 07.50 uur ter plekke gearresteerd voor diefstal en ontvoering. De verdachte is voorgeleid en in hechtenis genomen voor verder onderzoek.

5 reacties op “Man steelt auto met achtjarige erin”

 1. Bravo politie!! Laten we van geluk spreken, dat dit 33-jarig wezen met (gelukkig) een IQ van 66 het niet op een gijzeling van het kind uit heeft laten draaien bij de aanhouding!!

 2. Net als in Nederland kan je de auto niet draaiend onbeheerd achterlaten. Haal gewoon je autosleutel uit het contact! Gelukkig dat er een oplettende agent in de buurt was…. Veel sterkte voor de familie en een goede les voor anderen! Zelfs op tankstations laat men hen auto aanstaan?? respectloos en zeer gevaarlijk voor anderen!

 3. Het moet niet gekker worden,waar slaat dit op,wat staat er te gebeuren?…
  Ik kom al 43 jaar op Curaçao waarvan de laatste 20 jaar elk jaar 2 maanden.
  Dit gaat niet goed !ik kom in sept weer,hopelijk is dan weer een stabiele,situatie.
  Veel sterkte daar m h à

 4. Mooie actie van de Politie !!

 5. POLIS: BON TRABOU – GOOD JOB….. somebody plse take care of the mother and child(ren)…trauma hulp