• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MFKCURAÇAO – De MFK laat weten alle geplande politieke activiteiten deze week te schrappen, waaronder een bezoek morgen aan de wijk Bonam. “Met oog op de zaak waar parlementariër en PS-leider Helmin Wiels op tragische wijze zijn leven is verloren, stoppen wij uit respect de activiteiten”, aldus de MFK.

De directie van de partij vindt het niet correct noch verantwoord verder te gaan met welke activiteit dan ook die deze week gepland staat. De directie geeft binnenkort weer aan wanneer de activiteiten weer worden hervat.

12 reacties op “MFK schort activiteiten op”

 1. Laat deze ongeschoolde fraudeur toch eindelijk eens zwijgen.

 2. Wat lazen we in Januari van dit jaar:

  “Als er geen hervormingen in het kiesstelsel komen, is er voor mij geen reden om mee te doen aan de verkiezingen”. Schotte zegt zich niet te kunnen vinden in het huidige kiesstelsel.

  Laat ik nu denken dat met de moord op Wiels de echte reden van Schotte om zich niet verkiesbaar te stellen boven water komt. Wedden dat hij nu toch weer mee gaat doen, ook al is het “stelsel”ongewijzigd?

 3. Beter dat MFK de activiteiten helemaal niet meer hervat.

 4. Schotte durft de wijk nu niet in, zo zit het. De kans op een conflict is te groot.

 5. Ze zijn gewoon bang dat Bonam in opstand komt tegen deze bandieten

 6. Ik wacht op de kop: “MFK schort zijn activiteiten permanent op”!!!

 7. stelletje comedianten….

 8. Really? Didn’t know that you cared so much about PS or Helmin Wiels. Don’t have to pretend to be nice guys. People make the judgement.

 9. Schotte kiest eieren voor zn geld daar het niet verstandig zal zijn nu de wijken in te trekken temeer daar men toch met scheve ogen naar hem en zijn geldschieters kijkt in de zaak Wiels. Een heleboel aanhangers van PS zijn heel erg boos.

 10. Heeft iemand al ergens een reactie van Schotte gelezen op de moord op Wiels? Ik ben die nog niet tegengekomen.

 11. Yeah right… mission accomplished, nu eerst een Polar, zullen jullie bedoelen.

 12. Zonder deze gebeurtenis zou de MFK sowieso geen enkele activiteit hebben moeten ontplooien en zichzelf opheffen om dergelijke toestanden te vermijden en te erkennen hoeveel schade de MFK=Schotte aan ons eiland heeft toegebracht.