• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Helmin WielsCURAÇAO – Ook Asosiashon di Músiko i Artista di Kòrsou (AMAK) en de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) tonen hun medeleven over de moord op Helmin Wiels. AMAK vindt de criminele situatie op Curaçao alarmerend. De VBC hoopt ‘dat een dergelijke afschuwelijke daad geen navolging krijgt in onze samenleving’.

Zowel AMAK en de VBC wensen de familie van Wiels, maar ook zijn volgers, Pueblo Sorano, het parlement en het Curaçaose volk veel sterkte toe bij deze tragische gebeurtenis.

Respect
AMAK noemt Wiels een goede bekende en tevens een kritisch en heilzaam persoon. “Nooit of te nimmer mag een verschil van mening zo ver gaan en leiden tot een criminele daad. Al een aantal jaren wordt gepraat over de criminele situatie hier. AMAK pleit ervoor dat de regering meer aandacht geeft aan preventie en onderdeel daarvan is meer geld stoppen in de culturele- en sportsector. Wij geloven in een gemeenschap dat zichzelf respecteert. Respect voor anderen en een groot respect speciaal voor alle autoriteiten van ons land.”

Zwarte bladzijde
VBC: “De liquidatie van de politieke leider van PS is ronduit een laffe en uiterst trieste daad, welke door de VBC ten sterkste wordt veroordeeld. Het is een zwarte bladzijde in de politieke historie van Curaçao en een aanslag op de democratische rechtstaat. Wat het motief ook moge zijn, het plegen van een moord is onacceptabel.”

Hechte gemeenschap
“Er hebben veel verkeerde dingen plaatsgevonden in onze gemeenschap en de maatregelen hiertegen zijn nog beperkt”, zegt AMAK. “Een voorval als deze is nog nooit gebeurd in ons mooie land en laat ons allen deel voelen van een hechte gemeenschap. We moeten alles doen om herhaling te voorkomen.”

2 reacties op “AMAK en VBC tonen medeleven”

  1. Test om te zien of de link ook via HTML kan worden verstuurd Click aki pa scirbi bo condolencia online

  2. For di hermana Isla Aruba nos sincero condolencia. Alaves nos kier invita pa laga bo palabra di condolencia riba e website http://www.condolencia-online.com/ of directamente riba http://www.condoleance.nl/14276?write