• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Geert Wilders gemeenteraadsverkiezingenCURAÇAO – In de Tweede Kamer wordt met ontzetting gereageerd op de moord op  Helmin Wiels. “Het is een afschuwelijke laffe moord op de heer Wiels en de PVV hoopt dat degenen die deze gruwelijke daad op hun geweten hebben snel gepakt worden”, laat PVV-leider Geert Wilders weten.

D66-leider Alexander Pechtold spreekt op Twitter van ‘verschrikkelijk nieuws’. PvdA-leider Diederik Samsom laat weten geschokt te zijn door de moord. “Wiels was een bevlogen politicus, die met grote overgave streed voor de belangen van de inwoners van Curaçao”, verklaart hij. “Ik hoop dat zijn werk om het land weer financieel gezond en veilig te maken, voortgezet zal worden. Ik wens zijn familie, vrienden en de inwoners van Curaçao alle sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.”

© Novum

2 reacties op “Wilders ontzet door moord Wiels”

 1. Eens met ‘nooiitgedacht’
  Typerend voor Curacao,geen openheid ,duidelijkheid…wie of wat heeft dit beslist en vooral waarom zijn deze prachtige bomen gesloopt…?

  Mijn medeleven gaat uit aan de familie en vrienden voor deze nutteloze daad.

 2. In Triest deze toestand op bevrijdingsdag betreffende de moord op Wiels.Wat ook in triest is dat er op bevrijdingsdag twee van de mooiste bomen van Curaçao zonder ontzag zijn vermoord ( weg naar Montagna) honderden jaren oud waren ze,kan de milleu inspektie hier ook een onderzoek naar in stellen bvbd.