• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Premier van ArubaCURAÇAO – De Arubaanse premier Mike Eman hoopt dat het nieuwe koningspaar veel aandacht zal hebben voor ‘de bijzondere positie van de Caribische eilanden voor het Koninkrijk’. “We hebben heel lang het gemis gevoeld van gemeenschappelijk doelstelling binnen het koninkrijk”, zegt Eman tegen Caribisch Netwerk.

Mike Eman legt aan Jamila Baaziz van Caribisch Netwerk uit waarom hij denkt dat koning Willem-Alexander oog heeft voor de mogelijkheden van het Caribische deel van het Koninkrijk:

4 reacties op “Mike Eman hoopt op veel aandacht voor Cariben”

 1. middenmotor, ja het kwartje is gevallen, eindelijk wordt er beseft waarom Betico indertijd weigerde met die clowns van Curaçao samen één regering te gaan vormen. En wij kunnen zelf invullen of hij gelijk had.

 2. Mike Eman moet aan den lijve ondervonden hebben, dat Wiels niets van gemeenschappelijk moet hebben en een solistische koers voor Curacao heeft bepaald, waarvan hij denkt het doel te weten

 3. @middenmoter,

  goed gesproken…
  korsow is voorlopig het achterlijke broertje van Aruba.

 4. beste premier Eman, zoals altijd weer netjes en accuraat gereageerd, dan kan je ook omdat er op Aruba wel interne issues zijn maar worden grotendeels op fatsoenlijke manier aangepakt.

  Korsow is nog steeds bezig met interne ellende en dat zal nog zeker 5 jaar zo blijven aanduren, met jammerlijke figuren als Gerrit, Karel Kooper, Helminus Wiels, en nog veel meer van deze clowns.