• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De benzineprijs gaat woensdag omhoog met 11 cent. De prijs gaat van 2,44 gulden, naar 2,55 per liter. Diesel gaat 5 cent omlaag en kost vanaf woensdag 2,08 per liter. Dit bevestigt Bureau Telecommunications & Post (BTP). De benzineprijs stijgt omdat het is aangepast aan de internationale markt.

19 reacties op “Benzine duurder, diesel omlaag”

 1. iemand die toevallig op maandag ook al minder voor de diesel heeft betaald? Als dat het geval is , is de datum gewoon verkeerd doorgegeven. maar ik heb zo’n vermoeden….

 2. Wat een leugens weer van BTP.
  Een aanwijzing dat het niet klopt is al dat diesel goedkoper en benzene duurder wordt. Dan kan het niet marktgerelateerd zijn, daar ze van hetzelfde bronproduct stamen.

 3. belasting idd duurder maar met de km die we rijden is dat supersnel terug verdiend, we gaan naar de 3 nafjes dit jaar

 4. Ik heb er niet opgelet, ik (nou ja zo’n bediende natuurlijk….) gooi die tank altijd gewoon vol met diesel en kijk niet naar de centen.
  Maar als die benzene nu al duurder was voor 1 mei, zou de dieselprijs al eerder verlaagd geweest zijn?
  Is dat iemand opgevallen?

 5. Mensen, niet zeuren, vandaag en morgen zijn feestdagen, dus het is logisch dat de nieuwe prijzen gisteren al ingevoerd zijn.

  Daarnaast hebben jullie zelf MFK gestemd en zijn dus schuldig aan de nu noodzakelijke verhoging van de brnzineprijs.

 6. Ook vandaag 30 april bij Pablo Frederik op Parera 2.55 per liter betaald! Wat gaat economische zaken nu doen? De pompen die de prijsverhoging te vroeg hebben doorgevoerd een boete opleggen? We hebben de bon bewaard dus als zij een bewijs nodig hebben, be my guest.
  Wij tanken al jaren bij dit pompstation. Nu dus nooit meer.

 7. Hebben wij niet zelf gekozen voor deze regering. We wisten waarom de regering Schotte naar huis werd gestuurd en gaven die drie partijen weer de meerderheid.
  Mensen zeur niet, laten we genieten van onze democratie.

 8. Betaalde al gisteren tot mijn grote verbazing 2.55 bij Curoil Hanenberg. Is dit ook zo bij Vanddis enz? Echt niet normaal

 9. De prijs gaat woendag met 11 cent omhoog?
  Ik heb vandaag al 2,55 betaald bij curoil op de jannoorddijn weg.
  Laaielichters!!!!

 10. waarom voel ik me nu weer zo belazerd door de families dos santos (jammoladin). van dis en schotte????
  overal zakken de prijzen, maar hier presteren ze het om de boel te laten stijgen??

 11. De prijzen worden (on)regelmatig aangepast door ambtenaren of “gelijkgestelden” die regematig coca snuiven. Auto rijders dienen daarvoor te betalen.

 12. Tja wat wil je met een raffinaderij die zwaar verlies draait,
  zal dus weer ergens gecompenseerd moeten worden, en dan niet te vergeten een regering die zo snel als het kan onder de controle van Nederland probeert weg te komen zonder enige visie, (Brandstof prijzen omhoog OB omhoog zeer goed voor de economie NOT !!!)
  want dan kunnen ze weer lenen, en dan kan er weer vrolijk worden geroofd, oftewel business as usual. en het volk het een rotzorg zijn, zolang ze zelf nog kunnen gaan naar de Mac Donalds en men kan nog pingen op de BB, zal het velen een zorg zijn wat men hier doet, is voor velen nog steeds ver van je bed show

 13. @middenmotor, Je betaald anders wel veel meer aan belasting! en zo goedkoop is de Diesel ook niet meer!

 14. ben blij een diesel gekocht te hebben

 15. “PRIJZEN op de INTERNATIONALE OLIEMARKT blijven DALEN”
  Maar op deze rots met inwoners met het IQ van een leguaan kijkt men niet verder dan West/Oostpunt en slikt de prijsverhogingen als zoete fungi !!!!!!
  BELOFTES & LEUGENS van de benzinMAFFIA SCOTTI & FAMILIE van der DIJS…. (;c)

 16. Hier in Nederland gaat de benzineprijs omlaag op Curacao worden jullie bedonderd door Curoil en de van der Dijsjes de Familie van onze Held die in 2 jaar tijd ons eiland failliet heeft gemaakt Gerrit Schotte en zijn schavuiten!!!!

 17. Tja, de nationale sport is autorijden in mega SUV’s die eigendom zijn van de bank, want niemand kan ze betalen maar ja de buurman heeft er ook een dus ik ook.

  En die SUV’s slurpen nog meer benzine dan ex minister Jamaloodin whisky slurpt.

 18. jaja volgen de internationale markt weer, alleen als we het kunnen verhogen. de markt was gezakt maar dat hebben wij niet meegkregen alleen maar verhogen en verhogen.

 19. het is een flinke verhoging weer
  10% per jaar gemiddeld de afgelopen 4 jaar
  de toekomst ziet er rooskleurig uit!!!