• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De ruzie tussen Curaçao Airport Partners (CAP) en luchtvaartmaatschappij DAE lijkt niet te zijn gesust. Vorige week liet CAP weten dat DAE al lange tijd schulden heeft bij CAP en dat zij de schuld krijgen als bij DAE de service niet goed verloopt. Volgens DAE-directeur Nelson Ramiz is dit volkomen onjuist.

Ramiz laat weten dat DAE een klant is van CAP, “als ik mij niet vergis de tweede grootste en belangrijkste klant.” Volgens de directeur heeft zijn luchtvaartmaatschappij sinds januari 2012 de rekeningen betaald. Daarnaast wijst Ramiz CAP erop dat het bedrijf de vergoeding voor faciliteiten verhoogd heeft naar 40 dollar. “De transfer die passagiers betalen om door de hub te gaan is meer dan verdubbeld, van 2 naar 5 dollar. Wij als luchtvaartmaatschappij en onze klanten betalen mee aan deze kosten en hebben het daarom het recht om eisen te stellen als de service matig is. Als er dan ‘domme excuses’ worden gemaakt, maken wij dit openbaar”, aldus Ramiz.

Lees hieronder de gehele reactie van Ramiz (Engelstalig)

9 reacties op “‘DAE betaalt wel de rekeningen’”

 1. Ik ben het helemaal eens met Hans Groen, er zijn een aantal mensen bij CAP die hun eigen zakken willen vetspekken. Ze zijn nl. ook bezig car rentals etc. voor het gerecht te slepen want als er car rentals zijn die service verlenen wordt hun toegang geweigert om hun klanten daar op te halen.
  Ik ben nog steeds van mening dat de toerist bepaald bij wie ze een auto huren en dat zijn dus wel de car rentals met de beste prijzen en service. Ik denk dat CAP aan een nieuwe directie cq management toe is.

 2. Beste Hans, zo te zien weet jij het weer beter! Heb jij ooit een airport gezien waar iets goedkoop is??? Schiphol zeker???? CAP is alleen de operator van de airport! 90% van de service waar jij over klaagt wordt geleverd door de Airlines zelf, zoals DAE! Als bv een maatschappij als DAE haar vertragingen niet doorgeeft kan CAP deze ook niet in hun systeem aanpassen! Maar ja, het is voor types zoals jij makkelijker om gewoon tegen CAP te blijven schoppen!

 3. Jeetje het is ook altijd iemand anders die liegt volgende de grote Ramiz. Geef eens een keer toe dat je fout zat. Je zal niet het enige bedrijf zijn die dat doet. En hij is geen directeur bij DAE. Hij is eigenaar van Falcon Air. Hij is maar ene consultant van DAE niks meer niks minder. Kunnen de YDK binnen het bedrijf zelf niet reageren??

 4. Misschien kunnen de hotels even reageren waar reizigers en DAE personeel overnachten die op talloze overboekte en uitgevallen dan wel vertraagde DAE vluchten zaten.

  Naar mijn informatie hebben die nog miljoenen te vorderen van DAE en DAE daarom zelfs al de deur gewezen.

  Ontzettend jammer, want ik had Insel Air waar de service ook belabberd is wel een waardig concurrent gegund. Maar DAE is zo mogelijk nog erger dan Insel Air.

 5. Wat een leugenaar, naast CAP heeft hij 10-tallen klanten met opensstande rekeningen voor miljoenen. Wat krijgen deze mensen als ze bij Ramiz gaan vragen om betaald te worden: dezelfde grote bek als altijd. Hij zeurt over respect, zelf respecteerd hij niemand. Wanneer wordt Curacao eens wakker. Deze man is alleen bezig zijn eigen (lees:Falcon Air) rekeningen te spekken en binnen een maand is hij weer weg en zitten wij weer met een failliete maatschappij opgescheept.

  Ramiz go home you loser!

 6. Waarom gaat Ramiz niet naar Bonaire, Cat. 1 Airport, iets minder faciliteiten maar toch.

  Maak dan van Bonaire de HUB. Maar ja zal wel groot spraak zijn van Ramiz en zijn team tegen CAP.

 7. Denk dat die Ramiz voor het record gaat. Hij wil iedereen op het eiland beledigen. En alles in de naam van DAE!! geweldig. Even op een rijtje zetten wie hij heeft beledigd of bedreigd, management van de CBA (luchtvaartdienst), Management van de concurentie, Die ministers van onze regering en onze regering in het algemeen, het volk van Curacao. Komt erop neer dat hij gewoon iedereen beledigd of bedreigt die niet voor DAE werkt en iets over DAE zegt.

  Gefeliciteerd Ramiz. You have won the record!!

 8. Ik heb twijfels, grote twijfels aan de integriteit van de mensen achter DAE maar dat neemt niet weg dat zij met diverse punten in deze brief volledig gelijk hebben.

  De service van CAP is waardeloos (geen enkele of nog erger foutieve informatievoorziening naar klanten en een peperdure horeca). Het verbaast mij dan ook niets dat ze de luchtvaartmaatschappijen veel te veel in rekening brengen.

  Er moeten dan bij CAP of achter CAP ook mensen onwaarschijnlijk groot hun zakken aan het vullen zijn en ik raad de politiek dan ook aan heel snel een onderzoek te doen (SOAB) naar deze geldverkwisting over de rug van de reizigers en luchtvaartmaatschappijen.

 9. DAE en service? Laat me niet lachen. Ze nemen niet eens de telefoon op tijdens kantoor-uren. Daarnaast: DAE heeft tickets verkocht van Maracaibo naar Curacao. Daar mogen ze van Venezolaanse overheid niet meer op vliegen vanwege de slechte service en vele vertragingen. Oplossing voor de passagiers? Koop ZELF maar een ticket naar Caracas dan zullen we jullie vandaar naar Curacao vliegen. De vlucht die vrijdag om 22:00 uur aan zou komen in Curacao kwam uiteindelijk om 04:00 uur aan.