• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie van Punda kreeg gisteren even na middernacht een melding van vernieling bij Caracasbaai. Aanleiding was een ruzie om een parkeerplaats. Een voorruit en twee achterlichten gingen kapot bij het incident. De 38-jarige F.N. werd aangehouden wegens vernieling.

F.N. had eerder een andere man gezegd dat hij zijn voertuig niet naast die van mocht parkeren. De andere automobilist deed dat echter wel, stapte uit en ging weg. Getuigen zagen even later dat F.N. het voertuig toetakelde, waarop hij werd aangehouden wegens vernieling. Hij is voorgeleid aan de officier van Justitie, die zijn arrest verlengde. Het onderzoek gaat door.

10 reacties op “Aanhouding na ruzie om parkeerplaats”

 1. @joh.herk

  heb je al leren tellen?

 2. Arie heeft wel gelijk, we vinden het heel normaal om extra voorzichtig te zijn met Nigerianen vanwege hun bedenkelijke reputatie, maar als we extra voorzichtig zijn met YDK terwijl die aantoonbaar oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitscijfers mag dat ineens niet.

  En wat heeft de YDK aan rolmodellen voortgebracht? Ja, Andruw Jones was een top baseball player maart haalde vooral de krant vanwege zijn escapades in sexclubs en het stomdronken in elkaar slaan van zijn vrouw. Atleet Mariano won een paar wedstrijden en werd vervolgens betrapt op smokkel van een kilo cocaine. Dat is bij Shurandy Martina niet het geval, maar die profileert zich zo extreem als domste jongetje van de klas (‘ik ben zo blij man’) dat hij alle promotiecampagnes van het CTB ineens waardeloos maakt.

  En de ongeschoolde, liegende, bedriegende en wanbetalendev MFK regering deed de rest.

 3. p.s.
  hij hoeft trouwens van mij niet terug naar waar hij vandaan komt.
  hij heeft alleen nog een hoop te leren.
  Maxima zou zeggen een beetje dom…

 4. @mau, prima reactie op een stupide medemens..

 5. Niet alle Yu di Korsow hebben dit soort mentaliteit, er zijn veel van hun die wel normbesef hebben, artikels daarover krijg je natuurlijk niet gauw. Vind het gewoon irritant wanneer mensen generaliseren, wat is er nou mis als een grote groep Nederlanders met een orange t-shirt op straat lopen(daarin heb je ook een paar mafkezen, die heb je namelijk overal ter wereld), er is toch niets fout om trots te zijn op je land/geboorte plek/volk. Ik vind je comentaar discriminerend Mnr. Arie.
  Btw ik ben geen Curacaoenaar 🙂

 6. Aangedacht dat F.N een macamba is????????? hahahaha

 7. Beste Arie,

  Het is een trieste geval van geen tolerantie en agressie. Hoe triest dan ook het geval maar het kan gebeuren. Ik probeer het zeker niet goed te praten dit incident.

  Aan jou reactie erop kan ik niks anders concluderen dat jij je boeltje moet pakken en teruggaan naar waar je vandaan kom.

  Kan haast niet geloven dat jij een positieve steen op onze Dushi Curaçao aan het bijdragen ben.

  Felis djadumingu

 8. Wat een waardeloze sukkel. Ga je schamen!

 9. Hoeveel agressieve idioten leven er toch op dit kleine eiland?

 10. Ha, ha deze mensen hebben het normbesef van de prehistorie.

  En het komische is dat ze nu massaal trots gaan lopen met shirts met in koeieletters het opschrift “YdK’ (yu di Korsow). Ik ben er juist trots op geen YdK te zijn, maar daar zijn helaas geen t-shirts voor.