• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Inspectie Gezondheidszorg heeft een bezoek gebracht aan het kantoor van de Maatschap Urologie. De inspectie is op verzoek gedaan van de Maatschap zelf, om meer urologische zorg aan patiënten op en uit Bonaire te kunnen bieden. Dat meldt de Inspectie in een persbericht.

Daarnaast is de Verpleegafdeling B en het OK-complex (operatiekamer) van het Sehos geïnspecteerd. Het rapport van de Inspectie meldt dat de zorg ‘over de gehele linie voldoende tot goed’ is. Binnen het OK-complex zijn volgens de Inspectie ‘belangrijke verbeterstappen’ gezet. Het rapport is gisteren aangeboden aan de Maatschap Urologie, de directie van het Sehos en de medisch manager van Fundashon Mariadal op Bonaire.

1 reactie op “Maatschap Urologie ‘voldoende tot goed’”

 1. Goed gedaan Heren! Zo moet het! En als meer specialisten in aanmerking willen komen voor patienten uit Caribisch Nederland zullen zij toch een inspectie vanuit Nederland moeten doorstaan.

  Slaat men met de aanstelling van dhr Huurman dan niet 2 vliegen in 1 klap?

  Helaas werkt de VMSC niet mee, in plaats van zich op te stellen als bewakers van kwaliteit en integriteit, verdedigen zij fraude, onkundig en onzorgvuldig medisch handelen.
  Het niet meewerken met de inspectie is een misdrijf net zoals de inspecteur ingebreke zou zijn als hij fraude bevindingen niet zou melden aan het OM.
  Als de VMSC zich niet uitdrukkelijk distantieert van deze handelswijze moet zij oppassen om niet als misdadidge organisatie te worden aangemerkt.
  En dan is de tijd gekomen voor een integere specialisten organisatie die kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel heeft.
  Het zou toch beter zijn indien volksgezondheid een koninkrijkstaak zou zijn.
  Heer Wiels heb het lef om in te grijpen, met dit soort “Nos Por Mes” is niemand op Curacao gebaat en de normale werkende inwoner van Curacao al helemaal niet!. Want heeft niet de keus om zich in de USA of in Nederland te laten behandelen en is noodgedwongen veroordeelt tot deze zelfzuchtige, hebberige en inhalige groep specialisten.