• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het analysebureau Transparency International (TI) heeft de eerste resultaten van het National Integrity System Assessment gepresenteerd. Tijdens de assessment is er met de belangrijkste personen van de overheid, de maatschappij en de privé-sector op Curaçao gesproken.

TI richt zich op interne corruptierisico’s en de toewijding aan het tegengaan van corruptie in de maatschappij. Het bureau heeft het onderzoek al in honderd landen heeft toegepast sinds 2001. Ex-premier Gerrit Schotte heeft tijdens zijn bewind het onderzoek aangevraagd om de zorgen rondom de screening van zijn kabinet te sussen. De resultaten worden in de derde week van juni bekendgemaakt.

3 reacties op “TI presenteert resultaten aan regering”

  1. @Jean Koog, Zullen we het even afwachten? Eerst maar even lezen lijkt me, of heb je al een copie? Laat de redactie het dan even hier neerzetten.

  2. TI kosten 600.000,00 florijnen. En weer word het volk met een kluit moder het moeras in gestuurd door Gerrit de Raaf & Co.”TI”. EN HET VOLK BLIJFT IN DEZE ONGESCHOOLDE GRAAIERS GELOVEN,OMDAT ZIJ ANDERS WORDEN VOORGELICHT ALS DAT DE WAARHEID IS.EN DEZE GRAAIERS BLIJVEN HUN EIGEN VOLK BELAZEREN TOT DAT ZIJ ER ZELF IN GELOVEN.HET IS TIJD OM HET NARRENSCHIP ” zie schilderij” VAN DE WAL LOS TE MAKEN RICHTING OPEN ZEE.maar wel zonder sheepskompas graag!!.

  3. Oftewel een groot oplichter beslist WIE er onderzoek naar corruptie gaat doen en WAT daarbij onderzocht gaat worden. En daar onze MAVO3 premier natuurlijk niet bij.

    Een waardeloos onderzoek dus, en een zichzelf respecterend minister ofstatenlid zou weigeren te gaan kijken naar dit circus Schotte.