• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

AMSTERDAM – Anthony K., die is veroordeeld voor de moord op de tienjarige Jennefer van Oostende, is door een medegedetineerde mishandeld in de gevangenis in Krimpen aan de IJssel. Dit bevestigen zijn advocaat en een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie vandaag.

“Mijn cliënt heeft een aantal rake klappen gekregen en is gewond geraakt aan zijn neus en hoofd”, laat zijn advocaat Deniz Urcun weten. Waarom K. werd aangevallen is volgens hem onduidelijk. K. heeft aangifte gedaan.

Overplaatsing
K. en zijn raadsman overwegen nu een verzoek tot overplaatsing. Het was volgens hem de eerste keer dat K. werd belaagd sinds hij vastzit. Anthony K. werd in september veroordeeld tot achttien jaar cel voor de moord op en de verkrachting van het meisje. Hij doodde haar in oktober 2011 om het misbruik te verhullen. Justitie had levenslang geëist en is in hoger beroep gegaan. De inhoudelijke behandeling daarvan gaat in oktober van start.

© Novum

7 reacties op “Moordenaar Jennefer mishandeld in gevangenis”

 1. nos gevangenis heeft nog wel een plaatsje voor hem vrij.

 2. Karma!

 3. Do I feel sorry for this dude? Honestly, NO!
  Maybe he should feel the pain both physically and mentally, of the girl he raped and killed, and her family.

 4. Kinderverkrachters zijn eenmaal het laagste van het laagste in de gevangenis en zelfs de grootste moordenaars en criminelen hebben een hekel aan deze laffaards. Nu mag hij de grote jongen uithangen in de gevangenis!

 5. Tja……die komt wel aan z’n trekken….

 6. Niet zo handig van hem om te klagen,nu kan hij er zeker van zijn dat hij in welke gevangenis hij dan ook komt het zeer zwaar te verduuren krijgt,en niet alleen één klap op zijn smoel, maar krijgt waarschijnlijk ook nog één beurtje of wat?

 7. En dan ook nog aangifte doen? Lafaard….. algemeen bekend dat kinderverkrachters/ moordernaars het minder krijgen in de gevangenis… en terecht!