• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bordeelhouder Jaap van den Heuvel is ondervraagd door de Sintmaartense politie. Dat heeft het Openbaar Ministerie op Sint Maarten gisteravond bekendgemaakt. Van den Heuvel is verdachte in de Bada Bing-zaak, omdat hij geprobeerd zou hebben parlementslid Patrick Illidge om te kopen. 

Begin maart deed een opgedoken video veel stof opwaaien waarop een transactie tussen Illidge en Van den Heuvel is te zien. Illigde zou in opdracht van minister van Justitie Roland Duncan geld aannemen voor een exploitatievergunning voor een bordeel. Duncan werkt in dezelfde branche als Van den Heuvel, behalve minister is hij ook deels eigenaar van een bordeel op het eiland. Illidge verklaarde dat hij Van den Heuvel in 2011 geld heeft geleend voor een scheiding, en was hij vaak in Bada Bing om het geld in termijnen terug te krijgen.

4 reacties op “Van den Heuvel ondervraagd in Bada Bing-zaak”

 1. Koninksrijk, je hebt gelijk dat het een grote boevenbende is op Sint Maarten.

  Maar net als op Curacao wordt er meteen om Nederland geroepen terwijl de SInt Maartenaren toch echt de zittende regering gekozen hebben net als op Curacao de MFK mafia door het volk gekozen werd.

  Als Nederland nu ingrijpt is het bij de volgende verkliezingen weer mis. Het lijkt me daarom effectiever om het volk van Sint Maarten en Curacao naar elders te deporteren.

 2. @Nardy.
  Het is nog veel idioter dat de rest van het Koninkrijk weg kijkt (onder het laffe motto van dat het een autonoom land is) en niet begrijpt dat de vele positieve krachten op het eiland geen kans maken tegen de kongsi van politici en hun families, bordeelhouders, casino eigenaren en gespuis uit de bouwwereld. Feitelijk steunt de rest van het Koninkrijk dus deze bezettingsmacht. En dat is idioot.

 3. Minister van Justitie op St. Maarten ook aandeelhouder van een bordeel?
  Iemand enig idee hoe idioot dit klinkt?

 4. Een bordeelhouder als minister van justitie.

  Ik dacht dat Curacao met een frauderende failliette liegende en bedriegende mislukte MAVO leering als premier al het uiterste was, maar het kan dus nog gekker.