• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vliegmaatschappij Falcon Air opent een vestiging op Curaçao. Dat meldt de website van de Sint Maarten Island Times. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in Miami (hoofdkantoor) en Mesa, Arizona (Verenigde Staten). De vestiging neemt personeel aan voor de MD-83-vloot van het bedrijf.

“Dit zal goed zijn voor Curaçao. We nemen ongeveer twintig stewards, tien mecaniciens en acht piloten uit Curaçao aan. Ze krijgen een FAA-licentie en kunnen op onze vliegtuigen meegaan onder de regels van de FAA (Federal Aviation Administration, Amerikaanse luchtvaartautoriteit”, aldus eigenaar Nelson Ramiz. “We hopen dat Curaçao snel gepromoveerd wordt tot categorie 1. Als dat gebeurt, kunnen we de vliegtuigen en de bemanning onderbrengen bij DAE”, meldde Ramiz. Momenteel vliegt Falcon Air al tussen Miami en Curaçao.

Sollicitaties
Sollicitanten kunnen solliciteren via e-mailadres nelson.ramiz@flydae.com. Stewards hoeven geen ervaring te hebben. Mecaniciens moeten de A&P-licentie van de FAA hebben en werkervaring hebben opgedaan in MD-80-toestellen. Crewleden en mecaniciens worden getraind door de vliegmaatschappij.

4 reacties op “Falcon Air opent vestiging op Curaçao”

  1. De DAE en haar voorgangers zijn zo te zien opgerichte n.v/b.v./fo om zo snel mogelijk veel geld te verdienen in één korte tijd.Dit is duidelijk te zien aan de sterfhuisconstructie’s die deze reders in de nood er op na houden.Het lijken wel bouwbedrijven.Hoe gaat het eigelijk met onze sheik die goed was voor drie (3) miljoen subsidie aan DAE.is er al bekend hoeveel er aan zijn strijkstok is blijven hangen?.

  2. Handig gedaan tot nu toe met deze verkapte DAE, ben benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen.

  3. Scherpe conclusie Coco, helaas een realistisch doemscenario!

  4. Dus straks is Falcon Air de vliegtuigmaatschappij en DAE faiilliet met alle schulden?