• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Airport Partners (CAP) heeft hard uitgehaald naar luchtvaartmaatschappij DAE (Dutch Antilles Express). CAP liet maandag de elektriciteit en telefoon van DAE afsluiten. Het bedrijf stelt dat DAE al lange tijd grote schulden had bij de CAP, waardoor het bedrijf uiteindelijk op moest treden tegen DAE.

Volgens CAP reageerde DAE met persoonlijke aanvallen op CAP. Het luchtvaartbedrijf zou hen daarbij uitgemaakt hebben voor ‘Amerikanen’ en ‘buitenlanders’. Het bedrijf vindt dat ‘onprofessioneel’ en ‘beledigend’. “Dit is symptomatisch voor de respons die we krijgen van DAE als ze het verwachte serviceveniveau niet halen. Geef CAP of iemand anders niet de schuld. Het management van DAE bestuurt DAE, niet CAP”, briest het bedrijf. “Wij geven zelf niemand de schuld van onze fouten. We verwachten een soortgelijke houding van respect, samenwerking en betrokkenheid bij kwaliteit van onze klanten.”

8 reacties op “CAP woest op DAE”

 1. Het enige wat CAP nog niet uitgemolken heeft zijn de parkeertarieven, die redelijk zijn. Maar die komen ongetwijfeld ook aan de beurt.

  Het zou goed zijn als de SOAB CAP eens doorlicht, want dan komt er denk ik een gigantisch misbruik van gelden aan het licht.

 2. haha en dat zegt CAP…de mensen die werknemers van het vliegveld wiel klemmen geeft omdat ze met hun band 1 cm over de lijn heen staan en vervolgens wel die 100NAF willen innen….de grootste boeven zijn het!

 3. Klantgerichtheid bij CAP??? Ik wacht al twee jaar op antwoord op mijn vraag aan hen waarom “TAXFREE” op de luchthaven duurder is dan in “OB inclusief” in de lokale supermarkt.

 4. CAP melkt zelf de reiziger uit met belachelijke hoge airporttaxen waar je niets voor terug krijgt.. niet eens gratis wifi (was vroeger wel). Wel zgn meer vloeistof regels invoeren die overal op de wereld worden afgeschafd..
  Geef mij maar het oude Hato! voldeed prima!

 5. Dit is STANDAARD OVERAL op Curaçao, ja toch? ALTIJD een ander ordinair de schuld geven en zelf per definitie NATUURLIJK onberispelijk zijn. Zet dat narcisme eens opzij en houd jezelf eens een spiegel voor! Hopen dat je dan niet flauw gaat vallen 🙂

 6. Ik denk dat we redelijk tevreden mogen zijn over ons vliegveld, maar niet over de dienstverlening daar. Naast de belachelijk hoge airporttax betaal je er nog eens ridicule prijzen in de horeca.

  En erger is nog, je krijgt geen enkele service. Of je nu komt afhalen of gaat vertrekken, op de informatieborden staan alle vluchten altijd aangeduid met ‘on time’, ook als ze een gigantische vetraging hebben of zelfs uitgevallen zijn.

 7. Respect, samenwerking en betrokkenheid?? Dat zegt CAP? Zal de redactie een mooi voorbeeld sturen van hoe CAP communiceert met haar “klanten” . En hoe ze op ‘Sicciliaanse wijze proberen hun exploitatie uit te melken..

 8. Ik heb vernomen dat DAE bij een groot aantal leveranciers schulden onbetaald laat en daarom zelfs al geen goederen en diensten meer kan krijgen van veel leveranciers.

  Het kan niet anders dan dat DAE er dadelijk mee ophoudt en gigantische schulden achterlaat.

  Wat ik, ondanks de slechte reputatie van DAE, jammer zou vinden want met een monopoliepositie van Insel Air is niemand gebaat.