• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op de computer van Mark van Dorp (42), die verdacht wordt van de moord op Vivica Spong, is belastende informatie gevonden. Dat meldt RTV Utrecht. De verdachte heeft de zoektermen ‘nek breken doe je zo’ en ‘killing without a trace’ ingetoetst, zo werd gisteren duidelijk tijdens een pro-formazitting.

De 31-jarige Vivica Spong werd vorig jaar juli doodgevonden in haar huis in Utrecht. Ze was toen acht maanden in verwachting. Haar kind overleed ook. Ze is omgekomen door verstikking, bleek tijdens de zitting. Haar oom, advocaat Gerard Spong, was ook aanwezig. De verdachte heeft altijd ontkend dat hij iets met haar dood te maken heeft, maar hij blijft voorlopig vastzitten. Op 15 mei gaat de rechtszaak verder.

8 reacties op “Vriend Vivica Spong zocht ‘nek breken doe je zo’ op”

 1. Je hebt gelijk @Aurelius. Niet alleen kinderlozen maar ook kleinkindlozen. Ze waren heel enthousiast met hun aanstaand kleinkind. Maar die kan ook nooit meet komen.

 2. Heel triest voor de familie !! Had een tijdje terug een artikel op internet gelezen dat de voornaamste doodsoorzaak bij zwangere vrouwen in de VS vooral door moord en zelfmoord komt : http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/2993640/2011/10/26/Sterfte-zwangere-vrouwen-VS-vooral-door-moord-en-zelfmoord.dhtml

  en

  Murder Is One of Top Causes of Death for Pregnant Women : http://abcnews.go.com/GMA/story?id=3316485&page=1

  Dit geval doet me ook denken aan de Lacy Anthony zaak in USA.

  Ik wens familie Spong heel veel sterkte !

 3. @ Ab. Natuurlijk moet de waarheid boven tafel komen! Dat staat buiten kijf. Deze lage valse en minderwaardige daad, maakte ‘onze’ dr. Spong en zijn vrouw in één moment van aanstaand opa/oma tot kinderlozen. Het is gewoon vreselijk!

 4. @ Aurelius en IT Expert.
  Nou en? Hoeft de waarheid niet gevonden te worden?

 5. @ Edward. Zou het niet zo zijn jongen, dat dat precies is wat IT bedoelt?

 6. @IT Expert: dit lijkt me geen geval van Big Brother maar gewoon de browser historie bekijken om bewijslast te vinden.

 7. lijkt me zeker een bewijslast.
  niemand zoekt dit soort zaken op zonder plannen in deze richting.
  duidelijk met voorbedachte rade…
  Dus schuldig!!!

 8. Begrijpen mensen echt niet dat Big Brother is watching you?