• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie is gisterochtend om 00.35 uur in actie gekomen na een melding over een schietpartij. De schoten werden gelost bij een huis in Lelienberg. Agenten troffen ter plekke drie vrouwen met schotwonden aan. Een verdachte is aangehouden.

Zondagavond gingen de vrouwen naar een feest op Banda Bou. Daar belandde één van de slachtoffers in een woordenwisseling met haar vriend waarop hij haar bedreigde met een mes. Later kwamen ze thuis. De vrouwen zaten nog in de auto toen de man met een pistool in hun richting schoot. Alledrie de vrouwen werden geraakt en liepen schotwonden op hun lichaam op. Ze zijn overgebracht naar het Sehos voor medische behandeling.

Aanhouding
Om 01.35 uur hield de politie de 51-jarige R.M. aan op de Kaminda Prosper G. Rojer, nadat hij een ongeluk had veroorzaakt met zijn busje op deze weg. De politie heeft het busje van de man en de auto van de vrouwen in beslag genomen voor onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak.

10 reacties op “Drie vrouwen gewond bij schietpartij”

 1. natuurlijk heb je ook pedofielen op curacao maar die zijn van nederlandse afkomst. het werd hun te heet in nederland en dan komen ze hier op blue bay of een van de andere resorts wonen.
  Op curacao heb je inderdaad tienermoeders van twaalf jaar maar die zijn zwanger gemaakt door jongens van vijftien jaar of zo dus jonge jongens.
  In nederland heb je mannen die kinderen van drie en zo misbruiken en online zetten. die zijn de echte pedo’s.
  Ik durf te beweren met mijn ogen dicht dat als er drugs gedeald wordt dan is het een antilliaan, als er gestolen is dan is het een marrokaan maar als kleine kinderen worden misbruik dan is het een nederlander

 2. Imbeciele reacties met het IQ van een leguaan.
  Lekkere macho………………………… NIET DUS
  Zo lopen er vele KOBARDES rond op dit eiland die zich alleen “het mannetje” wanen als ze met een pistooltje kunnen zwaaien…
  En niemand die dit ABNORMAAL vindt maar gelijk weer in de minderwaardigheidsmodus en wijzen naar “andere” plekken war het minstens zo erg is …..
  Valt nog mee dat slavenverleden nog niet als excuus is opgevoerd.
  En wat betreft de “randdebielen” van de samenleving zijn deze op Curacao verscholen achter verborgen hekken, wat je niet ziet bestaat niet is de filosofie van de meeste locals en dan gaan we maar weer terug naar ons rummetje of Polartje bou palu.

 3. @Rob,

  durf jij met droge ogen te beweren dat er op Curacao geen pedofielen bestaan onder de YDK?????
  omdat er niet over gepraat wordt, wil dat nog niet zeggen dat ze er niet zijn.
  dit eiland praat niet over dit soort zaken.
  schaamtecultuur!!!!angst cultuur!!!!
  ik denk dat er op dit eiland heel veel misbruik met minderjarigen gebeueren….
  denk alleen maar aan de teenermoeders… vanaf 12 jaar zwanger…..???
  dat zijn echt volwassen viezerikken die die meisjes zwanger maken….

 4. @rob, maar die heb je op Curacao ook (pedofielen)… Naast de criminelen..

 5. @ernst weet je wat ….?
  Ik woon liever op een eiland vol met criminelen dan in land waar pedofielen leraren, vaders, ambtenaren en mijn buurman kan zijn.
  Dus kies jij maar waar je liever zit

 6. @ernst, ik kan hans geen ongelijk geven.. Curacao is een crimineel eiland geworden en de politie en OM doet niets..

 7. Ik vond de reactie van Hans Eik eigenlijk wel grappig. Volgens mij is het als knipoog bedoeld, dus tranquilo! Rob heeft gelijk: zulke wijken zijn er overal, dus ook op Curacao, toch? 😀
  Toch ben ik het met Banda ‘Bou eens: lelienberg is niet gevaarlijk en volgens mij weet Hans ook niet waar het ligt, want hij schrijft zelfs de naam fout (lelieenburg). Banda Bou Ariba, want het is het mooiste en veiligste deel van het eiland!!!

 8. @hans
  u bent een typische rascist ,die alleen van achter een pc
  wijken en haar bewoners durft vuil te maken.
  u woont zeker in zo’n resort met slagbomen…………
  daar waar de asociale nederlander zich veilig waant 😉

 9. meneer hans als u niks te doen heb.,niks over Lelienberg schrijven , volgens mij weet niet eens waar lelienberg is .. iemand kom van buiten problemen zoeken, en jij maar lullen. ganaar u naakt strand man …

 10. oh ja Hans Eik.. je heb gelijk. Het is een wijk net als spoorwijk, schilderswijk of laakkwartier in Den Haag.
  Ook scheveningen valt op dezelfde niveau.
  De woordenschat van de bowoners is net zoveel als de teksten die de gemiddelde nederlander kent van de wilhelmus…nul
  succes met jullie koningslied.