• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een patrouilleauto van de politie is zondag rond 23.19 uur uitgerukt de kruising Santa Rosa- en Mahaaiweg wegens een ernstig ongeluk. Bij aankomst trof de politie een 37-jarige bestuurder buiten zijn auto op de weg aan.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurder op de Santa Rosaweg richting Schottegatweg Oost reed en waarschijnlijk door een te hoge snelheid de macht over het stuur verloor. Hierdoor week de auto uit naar links en schoot het door de vangrail, waarna de auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Door de knal is de bestuurder uit de auto gevlogen en op de weg beland.

Intensive care
Het slachtoffer liep op diverse plekken letsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij is behandeld. Momenteel ligt de man op de intensive care van het Sehos. Het onderzoek loopt nog.

7 reacties op “Man op intensive care na ongeluk”

 1. Stuk voor stuk zijn ze klaar met hun oordeel dat meneer roekeloos gereden heeft.
  Deze meneer is in slaap gevallen en heeft dit met de dood moeten bekopen. Wat boeit het nou dat er bloemen of kransen naast de weg zouden liggen( de foams, autowrakken, wasmachines enz. storen meer–> hoort er allemaal bij wanneer je besluit om te emigreren naar curacao). Dat doen ze hier in nederland ook. Dus niet mouwen!

 2. Dat van bloemen of kransen plaatsen, vind ik niet netjes. Het maakt de weg slordig, z.a op Salinja en aan de St Rosaweg dichtbij General Catering.

  Ik las ergens dat die man is heengegaan. Als ik goed heb gelezen. Er stond erbij dat die man in slaap is gevallen.

 3. Patrick, helemaal met je eens.

  Daarom begrijp ik ook niet dat er bloemen worden gelegd op een plek waar een verkeerscrimineel het leven heeft gelaten.

 4. Moet je maar normaal auto rijden ! hij had ook iemand kunnen dood rijden.

 5. wat een suggesesties. Zonder wederhoren niet veroordelen. ik gun je die extra kosten bij voorbaat Arjan

 6. Geen gordel aan?

 7. Veel te hoge snelheid, geen veiligheidsgordel om en ik als verantwoord bestuurder draai er voor op want mij gebeurt nooit zoiets terwijl ik er wel de premie voor betaal. Auto- en ziektekostenverzekering.