• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee op Bonaire doet onderzoek naar twee verdachten die cannabis probeerden te smokkelen. De verdachten liepen tegen de lamp op Flamingo Airport, waar de Marechaussee belast is met onder meer grensbewaking, recherche- en politietaken. Dat meldt de Marechaussee.

Nadat afgelopen donderdag bij vier personen het vermoeden was onstaan dat zij mogelijk drugs bij zich hadden, is een controle uitgevoerd. Van de vier verdachten, variërend in leeftijd van negentien tot 38, bleken twee van hen verdovende middelen bij zich te hebben. Een van de verdachten had 317 gram cannabis bij zich en de ander had 32 bolletjes met dezelfde drugs in zijn lichaam.

Onderzoek
De Marechaussee doet verder onderzoek naar de aangehouden verdachten. De twee andere verdachten die geen drugs bij zich hadden, zijn direct in vrijheid gesteld.

1 reactie op “Marechaussee onderzoekt cannabissmokkel op Bonaire”

  1. De Koninklijke Marechaussee doet er misschien verstandiger aan om zwaarder verdovende middelen aan te pakken. Dat is toch kierewiet dat illegaal gestookte Alcohol vanuit NL wel zijn weg naar het eiland vindt en de bijpassende verslavende Coke uit Colombia ook doorgevoerd kan worden……Net doen alsof je goed bent om zware criminelen naar de pijpen te dansen……beleid is een vak…hetzelfde gebeurt met Miles die de werkzaamheden van Koop heft Mogen overnemen. Stuivertje wisselen om allemaal met een stijve rond te lopen….