• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op de Weg naar Fuik, vanaf de rotonde voor de ingang naar het Santa Barbara Beach & Golf Resort tot Porta Blanku, vinden aankomende maandag wegwerkzaamheden plaats. De weg wordt opnieuw geasfalteerd en er wordt een voetgangerspad aangelegd om de verkeersveiligheid te verhogen.

De wegwerkzaamheden duren ongeveer drie maanden en worden uitgevoerd door de Curaçaose Wegenbouw Maatschappij (CWM). Het verkeer wordt via een andere route omgeleid die wordt aangegeven door oranje tonnen. Daarnaast worden op borden de verkeerswijzigingen getoond. Dienst Openbare Werken, de verkeerstechnische afdeling van de politie en aannemer CWM verzoeken automobilisten rekening te houden met de werkzaamheden door voorzichtig te rijden.

5 reacties op “Werkzaamheden aan Weg naar Fuik”

 1. Als CWM nu eens even veel menselijke pionnen inzet als er oranje pionnen staan bij Wah San minimarket hoeft het werk geen maanden te duren.

 2. Fantasy Island (met ALLES)!

 3. nieuwe weg bij blue bay, nieuwe weg bij het oude hyatt, lagere winstbelasting tegenover hogere OB. Het is wel duidelijk wie de kas betaald en wie de vruchten plukken

 4. Ik denk dat de heren van CWM eens op cursus moeten. Bij WahSang begin november begonnen… Dan ligt het werk een maand plat vanwege bouwvak. We zijn nu 6 maanden later en het is nog niet af. We praten hier over 500 meter weg… Ongelooflijk wat een verschrikkelijk waardeloze planning.

 5. Klaar in 3 maanden !!!??? Laten we niet lachen. Herinnert niemand zich dat de andere wegverbetering ter hoogte van Wah San minimarket voor de Kerst klaar zou zijn? Gerritje ging nog langs alle buren om hen te verzekeren dat alle ellende snel voorbij zou zijn en om stemmen te winnen. Van geen van beide is iets terecht gekomen, geen stemmen en wegverbetering nog steeds niet af.
  Sta. Barbara bewoners en transport trucks van zand en steenslag kunnen tot zeker eind van het jaar hun lol op.