• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie is gisteren uitgerukt naar een parkeerterrein aan de Rooseveltweg, waar een 50-jarige bewaker was beschoten tijdens een gewapende overval. De man is geraakt in zijn nek, rechterpols, in zijn rug en in zijn borst. De bewaker had net het daggeld opgehaald bij een bedrijf.

De man liep over het parkeerterrein toen hij werd verrast door twee gewapende mannen, die gelijk het vuur openden op de man. Het slachtoffer probeerde te schuilen achter zijn pick-up, maar de overvallers bleven schieten en pakten een tas met geld van de man af. Vervolgens pakten de daders een andere tas met geld uit de pick-up.

Ambulance
De daders gingen er vandoor in een rode Kia. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en ligt op de intensive care. Zijn toestand is stabiel maar zorgelijk. Het Overvalteam onderzoekt de zaak. De politie vraagt iedereen die denkt enige informatie te hebben over deze overval om dit door te geven aan de politie. Dit kan door te bellen naar Departamentu di Atrako op 866-6192, 866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

1 reactie op “Bewaker ernstig gewond na overval bij Rooseveltweg”

  1. Daggeld wordt bij bedrijven, lekker slim, meestal ALTIJD op dezelfde tijd van de dag opgehaald, dus als overvaller hoef je niet lang op je geld te wachten ……… Lekker veilig trouwens een bewaker in een pick-up. Nou begrijp ik ook de woorden pick-up en dag geld 🙂
    Als kabinet/regering nu nog meer de burger laat betalen via torenhoge belastingen/premies, zullen er nog meer van dit soort overvallen gaan plaatsvinden (à la Bonaire). Succes!