• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Partido Nashonal di Pueblo (PNP) bestaat morgen 65 jaar en geeft daarom een congres met het thema ‘65 jaar PNP: traditie en innovatie voor duurzame welvaart’. Partijvoorzitter Marelva Jansen Liberia geeft aan dat gekozen is het jubileum op een ingetogen wijze te vieren wegens de economische situatie.

Het congres vindt plaats in het gebouw van Fundashon Pro Bista aan de Corrieweg. Morgenavond tussen 19.00 tot 21.00 uur is de opening van het congres waar een toast wordt uitgebracht op de carrière van de PNP. Zaterdag, van 08.30 tot 13.00 uur, is er een programma waar oud-premier Maria Liberia Peters, de Amerikaanse politiek geograaf Kenneth Martis en oud-PNP-voorzitter Humphrey Davelaar zullen spreken. Hierna kan men in groepen oplossingen formuleren en deze overhandigen aan het PNP-bestuur. Zaterdagochtend om 10.00 uur wordt op het Gomezplein eer gebracht aan PNP-oprichter dr. Moises Frumencio ‘Dòktor’ da Costa Gomez.

Felicitaties
De PNP geeft aan partijvolgers vanuit een warm hart te feliciteren en te bedanken voor het delen van dezelfde ideologie als de partij. “We zijn een krachtige partij met een lange carrière in het parlement, de eilandadviesraad en de regering. We moeten onvermoeibaar strijden voor emancipatie en welvaart voor iedereen en voor het volk van Curaçao in het algemeen”, aldus Jansen Liberia namens de partij. Ten slotte wil de partij onderstrepen dat de viering het gehele jaar, tot 14 april 2014, duurt en er nog meer verschillende activiteiten in het verschiet staan.

1 reactie op “PNP viert 65-jarig bestaan met congres”

  1. Kan mw Liberia meteen uitleggen waarom ze de Isla kocht van de shell voor 1 gulden!