• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie van Bonaire kreeg gisteren rond 22.00 uur een melding over een gewapende overval in een woning aan de Kaminda Lagun. De bewoners, een echtpaar op leeftijd, waren op dat moment thuis. Zij raakten gewond door een worsteling met de daders.

 
Plotseling stonden drie mannen, in donkere kleding en bedekte gezichten, in het huis van het echtpaar. De overvallers hebben enige goederen buitgemaakt waarna zij zijn weggerend.

Onderzoek
De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na behandeling kon de man naar huis. Zijn vrouw is voor verdere behandeling opgenomen. De politie heeft een onderzoek naar de daders ingesteld in de directe omgeving, maar dit leverde niets op. De recherche onderzoekt de zaak verder. Getuigen van de overval worden verzocht contact op te nemen met het algemene politienummer 717-8000 of via de anonieme tiplijn 717-7251.

6 reacties op “Ouder echtpaar overvallen op Bonaire”

 1. @bebob, ga jouw bril opzetten en jouw pillen innemen.

  Dat smoesje dat de ”banen” er zijn maar dat niemand ervoor te vinden is kennen we allang. Goedkope cliché om mensen uit te buiten door ze slecht te betalen en jezelf te verrijken.
  Bonaire is niet meer de Bonaire van vroeger.
  Betaal de mensen waar ze recht op hebben en waar ze van kunnen leven.
  De makamba verdient veel meer dan de Bonairiaan voor hetzelfde werk.
  Kijk, dit soort dingen had men vroeger op Bonaire niet. Men verdiende niet veel maar men kon er wel van leven door daarnaast klusjes te doen wat nu niet meer mag op ”Caribisch Nederland.”
  Bonairianen die vroeger als ambtenaar werkten kunnen nu niets anders dan de huizen van de makambas poetsen voor een paar centjes.
  Bonaire is een regelzieke land in de tropen geworden waar niet meer te leven valt, behalve voor de rijke makamba dan.

  Overal waar Shon Makamba neerstrijkt wordt de sfeer verpest voor de bevolking. Dat was vroeger zo en het zal altijd zo blijven. Uitzonderingen daargelaten.

 2. @huh: iedereen had vroeger een bana op Bonaire. HAHAHAHAHAHA. Wat een flauwekul. Trouwens, nu ook zijn er nog vele vacatures, maar niemand die solliciteert.

 3. @ Margriet. BONAIRE NOBO, LAGA NOS BAN BEK NOS BONEIRU DI ANTES!!!!!

  Wie kan het volk tegenhouden, want het volk beslist over zelfbeschikkingsrecht.

 4. Waar is onze dushi Bonaire gebleven??
  Is dit de Boneiru Nobo?? Wat jammer wat er allemaal gebeurt op ons eiland, ik heb besloten een paar jaren geleden mijn eiland te verlaten, want ik wist van tevoren wat ons te wachten stond!! Overval na overval, en toevallig in mijn buurt. Wie doet er wat aan?? je ziet geen reactie van de overheid. Mas politie den bario vooral antriol!! Veel armoede in de families, kinderen naar school zonder te eten, geen eten thuis, een AOV pensioen niet genoeg om te overleven..??BONAIRE NOBO, LAGA NOS BAN BEK NOS BONEIRU DI ANTES!!!!!

 5. Het is elke dag weer mis op Boanire, de laatste tijd. Geen wonder want alle banen gaan tegenwoordig naar niet Bonairianen lees Nederlanders. Vroeger was Bonaire een eiland van rust en vrede en bijna iedereen had een baan. Je ging naar Bonaire voor de rust, vroeger.

 6. Stoere jongens hoor,op dushi Boneiru!