• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning is zaterdag met een kleine delegatie vertrokken naar Nederland voor een werkbezoek. Balborda heeft tijdens zijn bezoek onder andere een kennismaking met minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

De delegatie van de minister bestaat uit de chef de kabinet P. Gumbs, sectordirecteur IRP C. Manuel en pr-functionaris N. Martina.

Bezoek
Na de kennismaking met minister Bussemaker heeft Balborda een ontmoeting met de inspecteur-generaal van Transport en Leefomgeving van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Jenny Thunissen. Hierna brengt de bewindsman een bezoek aan Gemeentewerken Rotterdam, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed UNESCO, Bureau Werelderfgoed Amsterdam en de Stelling van Amsterdam.

3 reacties op “Minister Balborda voor werkbezoek in NL”

 1. Krijgt Balborda straks Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen in zijn portefeuille?

  Nog maar even aanpappen met Nederland voordat straks de mindere “politieke” ministers weer de relatie met Nederland op scherp zetten? Nog even een paar toezeggingen lospeuteren? Vooral het bezoek aan de stelling van Amsterdam lijkt me waardevol.. Gaan we zo duidelijk maken dat we Nederland zelfs op dit punt bewonderen?? (mag ik een teiltje…)

  Kan bij enkele onderdelen het landsbelang van dit bezoek niet helemaal plaatsen.

 2. Compleet belachelijk SNOEPREISJE! De belastingbetaler betaalt!

 3. Over 2 maanden komt er toch een poltiiek kabinet? Wat heeft dit reisje dan voor zin?