• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een schietpartij in Rotterdam is gisteren een man om het leven gekomen. Er zijn zes verdachten aangehouden, meldt de Nederlandse politie vandaag. Volgens de Amigoe zou het gaan om de 30-jarige Curaçaoënaar C.R., maar zegt daar wel bij dat dit nog niet is bevestigd.

Het slachtoffer, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd rond 21.00 uur (Nederlandse tijd) neergeschoten op de Pleinweg. Toen de politie arriveerde lag de man in kritieke toestand op straat. Reanimatie mocht niet baten. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Volgens RTV Rijnmond ging aan het incident een ruzie op straat vooraf. Volgens getuigen waren er minimaal twee mannen bij betrokken die kort na het incident wegrenden.

Arrestaties
Ruim een halfuur na de schietpartij werd op het Zuidplein een bus doorzocht op mogelijke verdachten. In de bus trof de politie een vuurwapen aan. Het is nog onduidelijk of daarmee ook geschoten is. Zes inzittenden zijn gearresteerd. Buiten de bus werd nog een zevende arrestatie verricht toen een andere man zich met de aanhoudingen bemoeide. De zes buspassagiers zitten nog vast. De politie vermoedt dat één van hen de dader is.

© Novum

3 reacties op “Slachtoffer Rotterdamse moord mogelijk Curaçaoënaar”

  1. Errie, vorige week in utrecht bleek het om twee Afrikanen van Sierra Leone te gaan die elkaar met schrovedraaier en kettingen te lijf waren gegaan. de telegraaf had eerdaags ongegrond vermeld dat het Antillianen waren. na twee dagen bleek het dus niet om antis te gaan.

  2. Laten ze elkaar maar lekker afmaken dan wordt Curacao ook wat veiliger.

  3. Lekker bezig jongens, paar weken terug ook al in Utrecht..