• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg vannacht rond 02.25 uur een melding binnen over een fataal motorongeluk op de Schottegatweg West ter hoogte van het pompstation bij de Sto. Domingoweg richting Palu Blanku. De motorrijder is waarschijnlijk de macht over het stuur verloren. De man was op slag dood.

Toen de politie op de plek aankwam, konden zij in eerste instantie wel de motor, maar niet de bestuurder vinden. Rond 02.30 uur werd de bestuurder een flink eind verder van de motor aangetroffen. Hij lag om lantaarnpaal verstrengeld. De motorrijder had zijn helm nog op, maar vertoonde geen teken van leven meer.

Onderzoek
Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de bestuurder waarschijnlijk om onbekende reden naar links is uitgeweken en tegen de vangrails is geknald. Daardoor is de bestuurder van zijn motorfiets gelanceerd en uiteindelijk in hoge vaart tegen een lantaarnpaal gesmeten. Hierdoor liep hij meerder botbreuken op en is direct overleden. De motorfiets kwam ver van de bestuurder tot stilstand.

Identiteit
De identiteit van het slachtoffer is bekend, maar wordt pas vrijgegeven nadat de familie op de hoogte is gesteld. Het onderzoek loopt nog. De motorrijder is de derde verkeersdode van 2013.

16 reacties op “Dodelijk motorongeluk op Schottegatweg”

 1. R.I.P zwever!! Heel veel sterkte voor alle nabestaanden die deze vrolijke Marc vreselijk zullen missen!!

 2. RIP Mark

  wordt zo treurig van die misplaatste opmerkingen over een persoon die is overleden. Ik heb met deze gozer gevaren bij de marine, zag hem komen als takenboeker, een vrolijke, hardwerkende kerel, ik ben perplex dat ik moet lezen dat je er niet meer bent.

  heel veel sterkte voor zijn nabestaanden

 3. Beste allemaal met mismakkende opmerkingen. Als er 1 man was die juist rustig en voorzichtig reed was het Marc wel. Daarom zijn er zoveel vragen hoe en waarom dit mis is gegaan. Ik ken genoeg weggebruikers waarbij ik niet gek opkijk als diegene in het verkeer omkomt waarbij derden in gevaar zouden kunnen zijn gebracht, zo eerlijk zijn we wel. Maar juist deze man… Dat is en zal altijd een raadsel blijven wat de reden was dat hem dit op deze manier is overkomen. En niet zomaar omdat hij veel te hard reed. R.I.P. Marc

 4. Kees Mooiman, alle medeleven voor het slachtoffer en de nabestaanden maar een kritisch woord over de levens van onschuldige derden die in gevaar zijn gebracht door een roekeloze rijstijl zijn zeker op zijn plaats.

 5. Respectloos zijn de opmerkingen van sommigen op dit forum, grapjes maken met de achternaam van iemand die er zelf niet meer om kan lachen….is dat wat?
  Een mening hebben over dit soort zaken mag maar niet op deze manier, het slachtoffer laat een moeder, zus en een broer achter in groot verdriet..en het slachtoffer had een naam, Marc Andries Mooiman…..mijn neef!

  Kees Mooiman

 6. Hmm wie was die persoon dan?

  RIP voor de nabestaanden

 7. Da’s niet zo mooi man.

 8. @ Sjoerd. Als het slachtoffer ongeveer 100 meter van zijn motor ligt, is er geen sprake van oppassen of voorzichtig zijn geweest, maar a.h.w. een poging om een laagvliegbrevet te halen of Icarus na te doen. Het gevolg van een verkeerde keuze blijft triest voor nabestaanden en vrienden.

 9. Laten we er bij alle steunbetuigingen niet aan voorbijgaan dat het slachtoffer met zijn snelheid onverantwoordelijk veel risico nam. Daar is hijzelf de dupe van geworden, maar wat als hij bij dit ongeluk een onschuldige passant had verwornd of gedood?

  Ongetwijfeld liggen er morgen bloemen op de plek van het ongeluk, maar we kunnen van geluk spreken dat het maar 1 boeket is.

 10. Jij die altijd lachte, onze liefste zwerver

 11. RIP Zwerver ik zal je gaan missen, altijd met je kunnen lachen bij Old Dutch, Maar vergeten zal ik je nooit. Rick

 12. Wat zal jij gemist worden! RIP dushi

 13. RIP maatje…..

 14. :,- ( … rip

 15. :’- ( … rip

 16. RIP blijft altijd teurig en laat weer zien dat je als motorrijder extra moet oppassen en voorzicting moet zijn