• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een passagier van InselAir is vanmorgen tijdens een vlucht richting Santo Domingo overleden. Dit bevestigt de directeur van de luchtvaartmaatschappij, Edward Heerenveen. De vrouw komt uit Suriname en volgens Heerenveen zagen zij niets vreemds aan haar toen zij op de luchthaven van Curaçao was.

“Een arts heeft voordat zij in het vliegtuig stapte, nog naar haar gekeken omdat hij vond dat ze er zwakjes uitzag”, zegt Heerenveen. De arts constateerde dat zij nog in goede conditie was om alsnog aan boord te gaan van de vlucht. “Vlak voor de tussenlanding op Sint Maarten is de vrouw ingeslapen.” De vrouw was onderweg naar Santo Domingo voor een bezoek aan de dokter.

Oorzaak
Wat de passagier precies had of waardoor zij is overleden kan de directeur niet zeggen. “Op Sint Maarten is er een arts gekomen die haar dood heeft vastgesteld. Daarna hebben de autoriteiten het overgenomen en is de overledene van boord gehaald. Op dit moment is onze priorititeit dat de passagiers en crew worden bijgestaan, met name de echtgenoot van de vrouw die samen met haar reisde”, aldus Heerenveen.

5 reacties op “Passagier overlijdt tijdens vlucht InselAir”

 1. Jullie kunnen zeggen wat jullie willen van Insel. Ze zijn en hun service IS veel beter dan DAE.

  DAE. 12 uur vertraging van uit Miami. Geen DAE medewerker te bekennen. Geen info, geen status updat, geen eten of drinken niks. Gewoon zitten wachten want er is niemand nergens te vinden. Insel medewerkers staan je tenminste nog te woord. Ok Customer service kan beter die geeft ik je. Maar dat is bij DAE, KLM AA, Jetblue niet veel beter.

 2. Wereldbewoner, ik weet alles van de waardeloze service van Insel Air. Ik was begin november 2012 overboekt op een vlucht naar Caracas en moest daardoor een dag later vliegen wat een hoop kosten met zich meebracht. Na maanden mailen, in de meeste gevallen zonder antwoord, kreeg ik deze maand eindelijk het bericht dat ik de volgende vlucht naar Caracas voor de halve prijs kan boeken. Voor de halve duurste prijs wel te verstaan, dus nauwelijks een voordeel.

  Insel Air moet zich diep schamen voor haar waardeloze service, waaronder ook het totale gebrek aan informatie richting reizigers en afhalers over vertraagde en uitgevallen vluchten.

  Heren Heerenveen en Kluivert, begin een carwash of een trukkipan, want van deze luchtvaartmaatschappij hebben jullie een grote porkeria gemaakt.

 3. Over welke service heb je? Wist je dat Insel air een beter on time performance heeft dan KLM volgens Flights stats. Vind het trouwens knap dat William klaagt over het omroepsysteem dat het niet werkt terwijl hij wel weet wat er gevraagd werd. Dus het werkte dus wel. Sterkte aan de familie van de overledene.

 4. William, de service van Insel Air is zo waardeloos, je mag al blij zijn dat er een piloot aan boord is.

 5. Ik zat in de vlucht, naast condoleance aan de familie toch een opmerking aan Insel. Als je de omroep installatie in een vliegtuig gebruikt om te vragen of er een dokter aan boord is. Zorg er dan eerst voor dat de installatie werkt. Niemand kon verstaan wat er werd gezegd. Spijtig en niet zoals zou moeten.