• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Kustwacht Caribisch Gebied heeft vandaag op verzoek van Justitiële Inrichting Caribisch Nederland (JICN), per cutter Jaguar twee gevangenen van Bonaire naar Curaçao vervoerd. Personeelsleden van de Interne Bijstand Team zijn meegevaren voor de begeleiding en beveiliging.

Deze gevangenen, afkomstig van de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland op Bonaire, konden om bijzondere redenen niet per vliegtuig vervoerd worden. Op Curaçao aangekomen, zijn zij naar de Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK), de penitentiaire inrichting op Curaçao, overgebracht. Volgens Radio Digital Bonaire waren gedetineerden J. en E. onhandelbaar geworden en maken ze het leven van andere gedetineerden op Bonaire onmogelijk.Aankomst van de Jaguar op Kustwacht Steunpunt te Parera Foto: Kustwacht

9 reacties op “Gevangenen Bonaire naar Curaçao”

 1. Nu zijn er 2 plaatsen bezet die voor Schotte c.s. gereserveerd waren.

 2. @jan, hou dan je ook je tuig uit curacao op Curacao. Jullie komen naar bonaire of te roven en te stelen!

 3. @Henkie, criminelen moeten hun straf uitzitten in het land waar ze hun misdaad gepleegd hebben.

 4. @ Jan

  gevaarlijke gedachtegang heb jij Jan, als we willen dat we zo moeten denken krijgen we straks alles vanuit Nederland terug.

 5. hoezo, onhandelbaar?? hoezo, het leven van andere gedetineerden onmogelijk maken??? men had ze gewoon de rest van straf in een isoleercel moeten gooien.

 6. Triest, om zo geld te verpillen met twee gevangen, maak ze de anderen zijn leven zuur, dan moeten jullie die van hun zuur maken en laten zien dat ze op Bonaire blijven in de gevangenis samen met de anderen en dat ze zich gedragen. Niks van overplaatsen, weet je wat voor plannen ze hebben?

 7. Waarom brengt Caribisch Nederland ze niet naar Nederland? Is Curacao wel goed genoeg om de rotzooi van Caribisch Nederland op te ruimen?
  Hoop dat ze een oplossing hiervoor zoeken en dat dit niet de gewoonte wordt.

  Curacao zit niet te wachten op Caribisch Nederlandse/Bonairiaanse tuig.
  Begin maar snel met het bouwen van (ondergrondse) isoleercellen en houd jouw troep voor jezelf.
  Veeg jouw vuile troep niet in de tuin van je buren maar zoek zelf een oplossing voor.

 8. Het mag wat kosten, en wat bereik je er uiteindelijk mee? Het is als vuilnis overhevelen van de ene kliko naar de andere kliko.

 9. als je onhandelbaar bent ga je naar korsou, the place to be, ik voorzie vor deze heren een functie bij het ministerie van justitie, hoop ervaring opgedaan en onhandelbaar, perfect fit zou ik zeggen