• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie van Aruba heeft gisteravond rond 22.20 uur een melding binnen gekregen van een fataal verkeersongeluk tussen twee auto’s op een kruising. Hierbij is de 31-jarige Jayna Dofai en haar, nog ongeboren baby, komen te overlijden. De bestuurder van de andere auto was onder invloed van alcohol.

Ter hoogte van de Carribbean Palm Village in noord zijn een Nissan Frontier en een Hyundai Getz op een kruispunt op elkaar geknald. In de Hyundai zat een toeristisch gezin bestaande uit een man en zijn zeven maanden zwangere vrouw, hun jonge dochter en acht maanden oude baby. De moeder was er het ergst aan toe en zat klem in de auto. Het meisje en de baby moesten meteen per ambulance naar de EHBO worden gebracht terwijl de brandweer de vrouw uit de auto probeerde te bevrijden. Zij reageerde niet en moest ter plekke eerste hulp worden geboden.

Alcohol
Nadat de vrouw uit de auto was bevrijd, werd zij met spoed naar de EHBO gebracht. Rond 23.45 uur constateerde de dokter haar overlijden. De artsen hebben geprobeerd haar baby te redden, maar de zeven maanden oude Larren London Dofai is niet lang na de geboorte alsnog komen te overlijden als gevolg van de klap van het ongeluk. Het gezin was net op Aruba aangekomen en onderweg naar een gezinslid die op het eiland woont. De bestuurder van de Nissan was licht gewond en is gearresteerd voor het rijden onder invloed van alcohol.

Onderzoek
Het ongeluk wordt nog verder onderzocht door de verkeersdienst. De familie van de overledenen is door de politie op de hoogte gesteld.

2 reacties op “Ongeluk wordt moeder en baby fataal”

 1. Een zeer trieste gebreurtenis. Sterkte voor de familie met dit dubbel verlies!

 2. Alcohol in het verkeer is gewoon misdadig en moet keihard worden gestraft. Het is hetzelfde als geblinddoekt met een pistool om je heen schieten op de markt.

  Helaas hebben we een cultuur waarin alcohol en verkeer mag en zelfs macho gevonden wordt.

  Dus is er geen enkele controle op en zie je het zelfs politici (Jamaloodin) en advocaten (Blaauw) veelvuldig doen. De laatste veroorzaakte een ongeluk en toen kwam de politie er natuurlijk wel bij. Echter een advocaat zou geen advocaat zijn als hij geen slap excuus had: Blaauw beweerde dat het door zijn medicijngebruik kwam, en niet door alcohol.

  Waarop ik mijn huisarts gevraagd heb om mij ook een doos Amstel voor te schrijven.