• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft gisteren levenslang geëist tegen Meyshane Kemar J. voor de moord op Thelma en Michael King op 19 september van vorig jaar. De eis geldt ook voor een gewapende overval op een Chinees restaurant op dezelfde dag. Dat meldt Caribisch Netwerk..

Tegen J.’s achttienjarige mede-verdachte Jeremiah Chevon M. eist het OM 28 jaar. Een derde verdachte, de 21-jarige Jamal Jeferson W. moet van het OM 24 jaar zitten. Vandaag komen de advocaten van de drie verdachten aan het woord. De uitspraak wordt omstreeks 1 mei verwacht.

Moord
Thelma en Michael King werden vermoord in hun villa in the Ocean Club in Cupecoy, enkele uren nadat de drie daders een Chinees restaurant in Philipsburg hadden overvallen. De verdachten drongen de woning binnen vanaf het strand en troffen Michael slapend op de bank aan. Onder bedreiging met vuurwapens en messen dwongen de overvallers hem te vertellen waar zijn kluis was.

Vastgebonden
Zijn vrouw Thelma die in de slaapkamer lag te slapen, werd gedwongen de kluis te openen waarna de overvallers een geldbedrag en een etui met vermoedelijk juwelen wegnamen. Daarna liep de overval uit de hand: de vrouw werd mee naar beneden genomen en vastgebonden, geblinddoekt en gekneveld op een stoel. Vervolgens sneed Meyshane J. de keel door van Michael en bracht daarna zijn vrouw op nagenoeg identieke wijze om het leven.

9 reacties op “Levenslang geëist voor dubbele moord op echtpaar King”

 1. @zorro, ik denk dat ze daarom ook de ouders en familieleden mogen aanklagen omdat ze het zo ver hebben laten komen

 2. De doodstraf gaat helaas niet. Maar pie#el eraf knippen en in het vuur gooien lijkt wel wat. Tuig!

 3. http://www.kaieteurnewsonline.com/2012/10/10/guyanese-arraigned-for-murder-of-us-couple-in-st-maarten/

  http://www.smn-news.com/st-maarten-st-martin-news/9755-17-year-old-murder-suspect-acted-like-hardcore-criminal-as-he-entered-court-house-to-be-arraigned-known-as-a-bully-and-aggressor.html

  Ben het eens met Makayu.

 4. Hier is alleen doodstraf op z’n plaats!
  Deze “beesten” verdienen geen leven en zeker geen investering vanuit gemeenschapsgelden om hen in leven te houden.

 5. Deze moorden zijn erg gruwelijk. Jammer dat wij geen doodstraf kennen op Curacao en het mocht ook niet van Nederland. Anders zou dit eiland er wel anders uit zien. Maar in ieder geval levenslang is ook op zijn plaats. Misschien als extra kan de Rechter zo’n iemand misschien ook vogelvrij verklaren voor het geval hij zou vluchten. Want hun daden zijn beestachtig,

 6. @ Sjoerd. Ik zou zeggen zwaar gestoord, maar dat zou een eufemisme kunnen zijn.

 7. @zorro, ben wel benieuwd wat voor familie ze komen..

 8. Voor dit uitschot mag de maatschappij vervolgens straks levenslang nog blijven betalen.
  En dat is niet weinig per dag. Compleet zonde van het geld …………

 9. Bij dit soort lui moeten er toch meer dan 1 steekje los zitten.