CURAÇAO – De politie van Bonaire meldt dat gisteren een man gewond is geraakt toen hij werd overvallen. ‘s Ochtends om 7.00 uur kwam de man bij de eerste hulp van het ziekenhuis aan. Hij vertelde dat hij was overvallen op zijn kunuku in de Kralendijkse buurt Mexico.

Twee mannen hadden hem op zijn porch bedreigd en naar geld gevraagd. De overvallers gingen daarna naar binnen. Ze namen een onbekend geldbedrag mee. Ook sloegen ze bij hun vertrek met een voorwerp op het hoofd van de man, die daardoor gewond raakte.

Signalement
De twee overvallers zijn volgens het signalement van de politie negroïde mannen rond de 21 jaar. Eén persoon was tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, de andere was ongeveer vijf centimeter kleiner. De politie is bereikbaar op 7178000 voor mensen die informatie kunnen verschaffen over wat er gebeurd is. De anonieme tiplijn is 7177251.

1 reactie op “Man gewond bij overval op kunuku”

  1. Dat is al de 3e overval in 1 week. Tijd dat de politie op Bonaire eens uit zijn slaaphouding komt en op onderzoek uit moet gaan ! Zo moeilijk is het niet om op Bonaire iets te weten te komen. Een hele familie hier op Bonaire, w.o. enkele politieagenten, weet wie hier achter zitten maar verdommen het om hun mond open te doen ! Je gaat toch geen familie aangeven !!!!!!!