CURAÇAO – De Julianabrug wordt de komende tijd onder handen genomen: de brug krijgt een nieuwe asfaltlaag. Dat laat het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning weten. De brug wordt per rijstrook geasfalteerd en blijft daarom open voor verkeer.

Het ministerie vraagt bestuurders om de komende maanden rekening te houden met vertragingen. Eerst wordt de weg van Punda naar Otrobanda geasfalteerd, vervolgens de weg van Otrobanda naar Punda. De voorbereidingen voor het onderhoud aan de brug zijn vanochtend, in samenwerking met Servisio pa Obra Públiko (OW), de afdeling verkeer van de politie en Civil Environmental & Geotechnical Engineers Caribbean, begonnen.

3 reacties op “Vertragingen door onderhoud aan Julianabrug”

  1. Clownesk@ maak je niet druk,die bulten hebben alleen maar geld op gebracht ( onderdeel auto kosten) weet jij hoeveel aandelen Cooper heeft.nee dus rustig in en uit ademhalen dan red je het wel ?

  2. Je kan hier nooit weten, misschien daarna ook wel van die rode bulten (verkeersdrempels) op de brug. Die dingen vermeerderen zich namelijk op onze wegen als de lionfish in het kustwater.

  3. Jammer he Cooper & co!