CURAÇAO – Het Recherche Samenwerkings Team (RST) heeft gisterochtend een huiszoeking verricht aan de Redaweg bij Boca Sami. Bij de huiszoeking is de verdachte J.G. op last van de rechter-commissaris in Nederland, aangehouden. In de woning werd onder meer cocaïne en een geladen vuurwapen aangetroffen.

De huiszoeking vond plaats op basis van een rechtshulpverzoek uit Nederland in verband met, onder meer, overtreding van de Nederlandse Opiumwet. G. wordt voor de rechter-commissaris op Curaçao geleid en zal daarna binnen de bewaringstermijn van veertien dagen naar Nederland worden gebracht voor verder onderzoek.

13 reacties op “Recherche Samenwerkings Team arresteert Nederlander”

 1. @zoro(Leeflang) Wat ben jij slim, ik heb niks anders verwacht.

 2. @ wil. Hoe dom kan je zijn. Elk land zonder uitzondering heeft criminelen. Alleen het aantal per capita verschilt.

 3. Wat ? Een criminele Nederlander, ik dacht dat Nederlanders geen criminelen waren. Zo zie maar weer we zijn allemaal mensen. En deze meneer heeft zich op de verkeerde manier aangepast.

 4. @ Abraham: Wat denk je, als limburg de onafhankelijkheid uitroept, zal Nederland dat tolereren? En als een gemeente zich onafhankelijk verklaart? Of een straat? Of een gezin? Is in wezen toch hetzelfde? Dan zal de omgeving dat hebben te respecteren toch?

  Onafhankelijk banda’bou!

 5. non grata dat maken wij zelf uit , niet non grata . u bent non grata toch ?

 6. het plaatsen van gedegen antwoord is niet meer van toepassing bij versgeluk?wij zullen het tegenwoordig alleen maar hebben over onze sport,zakken vullen,met devriendelijken groeten A.M

 7. Daarom veel gemakkelijk, totale onafhankelijkheid en zo’n mooi eigen paspoort van Curaçao, ja toch? 🙂

 8. Zonde hoor, woon je op zo’n mooi plekje en laat je je arresteren om dan in Nederland in de bak te gaan zitten…

 9. Een gevangenisstraf hier zou een betere straf zijn..

 10. Op Curacao zijn we voor 88,7% Nederlander… of zijn sommigen toch meer echte Nederlander dan anderen? Zal wel..

 11. Wat bedoel bedoel je Rita.Al ben je een YDK wat ik niet geloof,of je het bent of niet,of je het ontkent of niet,of je het wilt of niet of je jezelf daarom haat of niet.
  Ook jij bent een Nederlander ,hahahahahahahah.

 12. @Rita

  Nee,nee dit keer was het een ander!

 13. Altijd dezelfde!