• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Boston Red Sox hebben gisteravond een overwinning geboekt op de Toronto Blue Jays. De honkballers wonnen in Canada met 6-4. Mike Napoli, Will Middlebrooks (beiden Boston), Mark Derosa en Jose Reyes (beiden Toronto) sloegen homeruns in een levendige wedstrijd.

In de eerste inning waren beide teams dreigend, maar moesten spelers op het derde honk achterlaten bij de laatste nul. In de tweede inning was het wel raak: Shane Victorino werd binnengeslagen door Jacoby Ellsbury: 1-0 voor de Red Sox. Ook hier had de schade hoger uit kunnen vallen. In de gelijkmakende slagbeurt maakte Rajai Davis de gelijkmaker.

Bonifiasco
Voor tweede honkman Emilio Bonifacio (Toronto) was het verdedigend een dramatische avond. Hij gooide liefst drie fouten, waarvan twee achter elkaar in de vierde inning. Die twee fouten stelden Victorino en Jackie Bradley in staat om op de honken te komen. Pedro Ciriaco sloeg uiteindelijk Victorino binnen: 2-1 voor Boston. Eerste honkman Mike Napoli breidde met een double homerun Bostons voorsprong uit naar 4-1. Met homeruns brachten Derosa en Reyes Toronto weer naast de Red Sox: 4-4.

Slotfase
Het laatste woord was alsnog aan de bezoekers. Pinch-hitter Johnny Gomes bracht Boston op voorsprong met het derde binnengeslagen punt van Napoli, waarna Will Middlebrooks in de laatste inning de eindstand op 6-4 bepaalde met een solo homerun.

Yankees
De Detroit Tigers wonnen met 8-3 van de New York Yankees. Prince Fielder sloeg twee homeruns en vijf binnengeslagen punten. Bij de Yankees raakte Eduardo Nuñez geblesseerd aan zijn bicep. De x-rays waren negatief, zo liet hij na afloop via twitter weten.

Josh Hamilton
Sterspeler van de Los Angeles Angels Josh Hamilton kreeg een ‘warm’ welkom bij zijn oude club. Het publiek van de Texas Rangers trakteerde hem op luid boegeroep. Zonder honkslagen van zijn kant verloor Hamiltons team met 3-2 van de Texanen.

Overige uitslagen in de MLB
New York Mets – Miami Marlins 5-7
Tampa Bay Rays – Cleveland Indians 4-0
Atlanta Braves – Chicago Cubs 4-1
Chicago White Sox – Seattle Mariners 7-8
Milwaukee Brewers – Arizona Diamondbacks 1-3
Houston Astros – Oakland Athletics 3-8
Los Angeles Dodgers – Pittsburgh Pirates 3-0
Baltimore Orioles – Minnesota Twins 9-5
Philadelphia Phillies – Kansas City Royals 4-13
Colorado Rockies – San Diego Padres 5-2
San Francisco Giants – St. Louis Cardinals 1-0
Cincinnati Reds – Washington Nationals 15-0

www.versgeperst.com