CURAÇAO – De MFK hield gisteren een meeting voor het volk. Circa 120 mensen kwamen af op de vergadering in Because Entertainment Center. De vijf MFK-Statenleden sneden diverse onderwerpen aan waarbij de slogan ‘Kòrsou t’esaki b’a vota p’é?’ (Curaçao, is dit waar je voor hebt gestemd?) de rode draad vormde.

De slogan was een sneer naar het kabinet van Daniel Hodge. De MFK bracht daarom de ob-verhoging van 6 naar 9 procent, de invoering van de nieuwe zorgverzekering en de stijgende tarieven van elektra en water ter sprake.

24 reacties op “MFK in gesprek met de bevolking”

 1. Zonder enige twijfel spreekt ons dat aan, de verhoging van electa, water, OB, zorgverzekering tarieven, zouden nooit gebeurd zijn als de 3 partijen waarvoor wij in meerderheid hebben gekozen hadden door kunnen gaan met regeren.
  Laten we hopen dat het tij keert, Asjes als MP, Schotte en Wiels als managers op de achtergrond en verder een stel marionetten als minister en statenleden.
  Dan keren we weer terug naar de 2 gouden jaren die we eerder hadden.

 2. Volgens mij was het totale IQ van alle aanwezigen gelijk aan de lengte in centimeters van Schotte.

  Vreemd dat hij geen uitleg gaf over Constantia (hele familie in dienst laten treden bij BZV), Jamaloodin (buitensporig dankgebruik op als dienstreizen geboekte prive reizen) en het wanstaltige belastinggeld verkwisten van Schotte zelf (talloze snoepreisjes met peperdure privefotograaf, een leger aan bodyguards, gepansterde auto’s en kogelvrije vesten die deze mislukte MAVO leerling en fraudeur moesten beschermen tegen,,, ja wie?).

  Dit zielige ventje kikt op status, maar iedereen ziet de ongeschoolde geld verkwistende fraudeur die Schotte is. Behalve zijn kiezers, want die weten nog niet of de aarde rond of plat is.

 3. 120 mensen komen af op het gebral van deze criminele tuinkabouter. Waaronder voornamelijk familieleden zoals op de foto pa Hendrik Schotte. Die verblind is van trots op zijn zoon terwijl het hele eiland hem uitlacht om zijn zaad van.het kwaad.

 4. @Juny,
  Tegen mij hoef je het niet te zeggen, zeg het maar tegen OM zelf. Misschien krijg je daarvoor een lintje!

 5. Helaas voor Schotte is er nu een screeningswet van kracht. Minister kan hij nooit meer worden.
  Hieperdepiep !

 6. schotte ruikt weer kansen en ziet al wat velen nog niet zien.

  een plek voor mfk in de nieuw te vormen regering,

  nieuwe verkiezingen inzicht omdat er oneenigheid is in huidige regering en coalitie partijen,

  overwinning bij nieuwe verkiezingen omdat veel ps aanhang wiels heeft laten vallen of was het omdat wiels die de ps aanhang heeft laten vallen?

  god beware de bevolking!

 7. @R.Willems. in een democratie hoort ook het OM haar werk te doen!
  @ettiene, daarom moet het OM ook haar werk doen!

 8. Geloven deze mensen nog steeds in dhr Schotte dankzij hem moet men al deze verhogingen toepassen wegens zijn Ali Baba en zijn 7 Rovers mentaliteit het land bankroet achterlatend!!!

 9. 120 man is volgens MFK ( op Face Book) ” un multitud grandi di hende” . Wie houdt wie voor de gek?
  Ik kan wel op de tijdlijn op FB kijken, maar ik kan er niet meer op reageren, ben zeker te kritisch. Of niet dom genoeg?

 10. Gisteravond het gebral van deze clown aangehoord, nergens hoorde ik een EXCUUS of SORRY voor de nu ontstane situatie. Nee eerder nog allerlei sneren naar de vorige en huidige regering(en). Het is allemaal de schuld van die anderen. Ik (Gerrit Scotte, Constancia, Jamaloodin en meerderen weten van niets. Gerrit denk je nog wel eens terug aan je auto ongeval met de dood als resultaat???
  Dat deze Gerrit (stelt als de raven) het nog durft in zijn hooft te halen om een greep naar de macht te doen, kan er bij mij niet in. Hoeveel maffia geld gaat er nu in de pot???

 11. Het grootste deel van de weinige aanwezigen werd ervoor betaalt ! Zeker !! Anders was er bijna niemand geweest.

 12. Vergeet een ding niet: Schotte heeft ‘deep pockets’ als het er op aankomt. Van der Dijs is schatrijk en bereid hem financieel te steunen.

  Mensen stemmen overal ter wereld voor de grootste sinterklaas. Diegene die het meeste belooft en uitdeelt krijgt de meeste stemmen. En Schotte belooft veel…

 13. @alois, 120 man is wel erg weinig.. Zelfde aantal die meeliep met de zgn tocht tegen corruptie van MFK, PS en MAN.

  Ach ja beter Gio or Cache inhuren. Daar krijg je wel stemmen mee!

 14. @
  Democratie is het volk bepaalt en niemand anders en ook niet arrogante grote bekken.Wie houdt het volk tegen? Overlopers, die met partijzetels weglopen?
  Je kunt iemand wel onthoofden, maar niet doen zwijgen.

 15. alleen domme mensen geloven nog in de prietpraat van het gladde smoeltje.
  Hij is straks bij de volgende verkiezingen weer actief met pasjes voor de onderstand en andere leugens om aan de macht te komen.
  hij is het grootste gevaar voor curacao als dit hem dit nog een keer lukt.
  De schade die hij veroorzaakt heeft is over 10 jaar nog niet hersteld.

 16. De reeks wandaden ten koste van het volk, ja ook die je daar zag zitten, is oneindig. Zal er slechts ééntje noemen: hebben ze het “fiasco druktank” aan hetzelfde volk uitgelegd ?

 17. De weinige bezoekers hoefden geen entreegeld te betalen, ze kregen betaald voor hun aanwezigheid !!!! MFK-taktiek om mensen te trekken die zich niet interesseren voor hetgeen Schotte allemaal uitbraakt maar het presentiegeld hard nodig hebben.

 18. Als deze roversbende het eiland niet had leeggeroofd zouden al die maatregelen niet van toepassing zijn geweest. Heeft mw Constancia nog uitgelegd waarom haar familieleden en vriendjes bij de bzv waren geplaatst?

  Trouwens krijgen we nog de jaarrekeningen van 2010 en 2011 te zien om te kijken hoeveel geld deze mensen hebben verbrast?

 19. Vanwege de grote plas, kon ik er niet bij zijn. Helaas.
  Vraagje ; Heeft iemand toevallig geteld hoeveel (colombiaanse) bodyguards die dwerg en draaideur-crimineel Schotte bij zich had, om zijn nabijheid tot en medeleven met de bevolking te benadrukken ?
  There’s never a good Lee Harvey around, when you need one 😉

 20. Ziet er allemaal amusant uit deze act voor vijf. Zo te zien vermaakt het publiek zich wel met deze komedianten !

 21. We hebben toch ook niet gestemd voor MFK/PS/MAN om het land te laten leegroven met reisjes, daggeldvergoedingen, geldverslindende ontslagen etc. Het moet niet gekker worden met die gek van MFK.

 22. 2010 heb ik ook niet gekregen waar ik voor gestemd heb, dus wat zit je weer te zeuren vent, nobody cares about you anymore. van de 20 duizend, zijn er nog maar 120 over.. Had je maar meer van ons belasting geld moeten gebruiken om makutu uit te delen, dan had je misschien nog een kans gehad.

 23. Nope not at all.
  However there is always 2 sides.. who is to blame ? MFK, MAN & PS!
  They should be arrested and some heads will have to fall !! Mr. Wiels.. you were an accomplice
  with them !

 24. Hadden ze ook iets tegen het OM dat geen corrupte politici oppakt en de MFK die verantwoordelijk is voor de financiele wanorde?