CURAÇAO – De politie van Punda heeft twee arrestaties verricht. Gisterochtend is ter hoogte van een winkel in Berg Altena een 30-jarige man gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak met geweld die in december plaatsvond in een woning aan de Dr. Maalweg.

Om 00.29 uur kwam een echtpaar thuis, waarbij ze door twee mannen onaangenaam werden verrast. Onder dreiging van twee vuurwapens verschaften de overvallers zich toegang tot de woning. Ze namen meerdere bezittingen van het echtpaar mee.

Tweede arrestatie
Om 12.30 uur is tevens een achttienjarige man gearresteerd in de Pampanostraat. Aansluitend is er huiszoeking verricht bij de verdachte. De politie trof daar spullen aan die verband lijken te houden met de inbraak. Het Overvalteam gaat verder met het onderzoek.

4 reacties op “Politie arresteert verdachten gewelddadige overval”

  1. Dushi hende , no ?

  2. Hoog tijd om al die criminelen in een werkkamp hun eigen verblijf in de bak te laten betalen!

  3. Heel mooi gedaan, well done!! Die moeten maar een goede tijd vast gezet worden. Die mensen die het van hun gekocht of over genomen hebben hoop ik dat die een harde voorwaardelijke tijd krijgen. Mooi Politie werk.

  4. E bon yu di Korsou.