CURAÇAO – Strandbezoekers hebben vrijdagochtend de ketting van de ingang tot Playa Kenepa gebroken om zo met hun pick-up het strand op te rijden. Bij aankomst van de politiepatrouille hebben de agenten direct de mensen opgedragen de pick-up te verwijderen van het strand en te parkeren op de parkeerplaats.

Bij nadere controle bleek dat de chauffeur niet de nodige autopapieren bij zich had. De agenten hebben vervolgens de pick-up laten wegslepen naar de standplaats van de politie.

7 reacties op “Strandbezoekers rijden met pick-up strand op”

  1. Aurelius …. Laat me niet lachen joh! Ppfff weinig van die makamba’s verdiepen daadwerkelijk in de lokale cultuur .. Tis dus maar hoe je het bekijkt en ‘Serka di Bo’ waar brabbel je over gek … Onderdeel van JOU (lees associaal) cultuur … Dushi Korsow telt ook een hoop beschaafde mensen die zo iets achterlijks nooit zouden doen … Schijt je ook voor je voordeur? …

  2. asociaal gedrag,,te lam om een stukje te lopen..hopelijk heeft hij een fikse bekeuring gekregen

  3. @Serka di bo Ik denk dat veel ‘makambas’ te beschaafd zijn om dit wangedrag als ‘cultuur’ te appreciëren. Als alle makambas dit eiland verlaten,vertrekt daarmee ook het laatste beetje beschaving van deze klif.

  4. makambas.. dit onderdeel van de cultuur dus als je dat niet wilt dan moet je terug naar Nederland

  5. Onbeschoftheid kent geen grenzen..of kettingen.

  6. Nos mes por ! (de zaak naar de klote helpen)

  7. Dat is een heel duur dagje strand dan..