• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille signaleerde vrijdag een ‘feverende’ motorrijder in de buurt van de kerk van Soto. De motorrijder reed vervolgens richting de Julianaboom waarbij hij nog de nodige capriolen uithaalde. Toen de politie de bestuurder wilde attenderen op zijn rijgedrag mengde zijn zwager zich in het gesprek.

De 28-jarige zwager begon de agenten te beledigen en bedreigen. Op gegeven moment sloeg de zwager één van de agenten in het gezicht. De politie sloeg hierna de zwager in de boeien waarbij hij gewond raakte aan zijn gezicht. De verdachte is vervolgens voorgeleid aan de hulpofficier waarna de man is overgebracht naar de polikliniek voor behandeling. Na de behandeling werd hij weer vrijgelaten. De eveneens 28-jarige motorrijder heeft een proces-verbaal gekregen en zijn motor is in beslag genomen.

3 reacties op “Politie neemt motor in beslag”

  1. Volgens mij is feveren onderdeel van gevaarlijk gedrag op de weg en het in gevaar brengen van andere weggebruikers dus niet iemand attenderen op zijn gedrag maar meteen motor inleveren.

    Anders mag je ook geen boetes meer geven voor door rood rijden of te hard rijden

  2. Motor in beslag genomen is prima, maar het kan absoluut niet dat iemand die de poltie mishandelt dezelfde dag weer vrij rondloopt. Schande!

  3. Misschien een werkstraf bij dat bedrijf wat oud ijzer vermaalt in een shredder. Mag hij zijn eigen motor in de shredder gooien, yeah!