CURAÇAO – Het lijkt erop dat de ongewenste inwoners van de villa van Christiaan van Assendelft van Wijck vertrokken zijn. Dat meldt De Gazet van Antwerpen. De miljonair mocht zijn woning in Smilde echter niet zomaar betreden. Daarvoor is een vonnis van de zogeheten vrederechter nodig.

Gisteren arriveerde een auto met een vriendin van de vrouw die de villa bewoont met haar zoon. Tegen haar gewoonte had de bewoonster haar telefoon niet opgenomen. Ook kamden enkele agenten de villa uit om na te gaan of er niets ergs gebeurd was. Hierbij werd echter geen enkel spoor van de vrouw en haar zoon gevonden.

Bezoek
“Ofwel is het gebeurd toen mijn twee bodyguards even naar de winkel waren, ofwel is ze er ‘s nachts ongezien tussenuit gepiept terwijl wij in de motorhome aan het slapen waren”, zegt de eigenaar. Hij sluit niet dat de vrouw op bezoek was bij haar man. Die is gedetineerd in de gevangenis van Turnhout.

Geen toegang
Terwijl de politie de villa doorzocht, mocht Van Assendelft van Wijck hooguit in de gang een kijkje nemen. “Zolang de vrederechter niet tot een uitdrijving beslist, heb ik geen toegang tot mijn eigen villa, zelfs al zijn mijn ‘huurders’ al vertrokken”, aldus Van Assendelft van Wijck.

4 reacties op “‘Bezoek’ van Assendelft van Wijck wellicht vertrokken”

 1. Op de site van de Knipselkrant Curacao staat een heel dossier van die van Assendelft van Wijkck.

  http://www.kkcuracao.com/?page_id=7898

  Ook zaken van zijn verleden, strafproces etc etc.

 2. Ha, voel nu hoe het voelt als je anderen (Curaçao) probeert uit te buiten.
  De Curaçaose overheid min of meer onder druk proberen te zetten om lappen grond bij de zee voor nog geen 10 gulden per vierkante meter aan jou te verkopen. Nee, heb je en JA kun je krijgen zou hij misschien gedacht hebben, handel is handel…
  Curaçao is gemeenschappelijk bezit van alle Curaçaoënaars en niet prive bezit van ministers of deputados.
  De tijd dat Curaçao in de mooie praatjes deze ”investeerders” trapte is voorgoed passé.

 3. !!!! https://soundcloud.com/dolfijnfm/van-assendelft-vanuit-de Christiaan van Assendelft van Wijck zegt dat aangeslagen voor meer dan 10 miljoen door de belastingdienst!!!!

 4. Op https://www.versgeperst.com/nieuws/203420/van-assendelft-van-wijck-kampeert-voor-villa.html stond deze reactie die me veel geloofwaadrdiger voorkomt
  vincent, op 27-03-2013 om 21:10 schreef:
  De waarheid. Van Assendelft kan het goed , jokken is zijn tweede natuur. De kopers/huurders hebben ongeveer 600.000 euro kosten gedaan aan de villa waaronder de aanpassing van de keuken. Het was hun keuken die terug is verkocht. Daar boven op heeft de huurder/koper nog eens een waarborg van 400.000 euro al aanbetaald aan de villa die integraal al door Van Assendelft Van Wijck is uitgegeven. VAVW heeft het aan Van Loon verkocht in een deal aan een verhoogde prijs ivm een constructie om zijn ex vrouw te ontlopen met de verkoop. Hij beweert nooit in de gevangenis te hebben gezeten, ik weet uit betrouwbare bron dat hij in Nederland heeft vastgezeten, waarna hij de rest van zijn straf heeft omgezet in een taakstraf in Curacao. Dus een strafblad heeft Meneer ook. Sorry Dolfijn fm jullie zijn net zoals iedereen voorgelogen.