• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Inspectie Gezondheidszorg heeft vandaag de directie van huize ‘Nos Tesoro’ in Barber per brief laten weten dat voortzetting van zorgverlening aan de acht bewoners onverantwoord is. Inspecteur Jan Huurman geeft de directie een week de tijd om zichtbare verbeteringen door te voeren.

Tijdens inspecties op 13 april vorig jaar en 22 maart zijn op het gebied van de kwaliteit en kwantiteit van medewerkers, de dossiervorming, geneesmiddelenvoorziening en hygiëne tekortkomingen vastgesteld. De directie van het bejaardenhuis heeft toegezegd met onmiddellijke ingang de noodzakelijke verbeteringen door te voeren.

Sluiting
Nos Tesoro heeft afgelopen vrijdag een nieuwe verpleegkundige aangetrokken. Daarom heeft de Inspectie besloten de voorgenomen onherroepelijke sluiting om te zetten in een voorwaardelijke sluiting. Mochten op 2 april alsnog belangrijke gebreken worden geconstateerd, dan zal de inspectie, in nauw overleg met de GGD, overgaan tot feitelijke sluiting. De acht bewoners zullen dan in andere tehuizen worden opgenomen.

2 reacties op “Inspectie sluit tijdelijk huize ‘Nos Tesoro’”

  1. de Med Mafia berooft je aan alle kanten, dan heb ik niet over de broeders en zusters maar het managers en andere duistere rand figuren die met dikke auto en dure maatpakken lopen te pronken.

  2. Het hele zooitje is bedorven.En toch blijven volhouden/heren dames in witte pak??????????????????????????????!!!!!!!!