• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Lisa DindialCURAÇAO – Mocht oud-gezaghebber Liza Dindial gevraagd worden om de nieuwe gouverneur van Curaçao te worden, dan zal zij daar ‘ja’ op zeggen. Dat zegt Dindial in een interview met het Antilliaans Dagblad. “Ik heb daarover nagedacht. Ik zou het doen als het me gevraagd wordt”, zegt Dindial tegenover de krant.

Curaçao zit zonder gouverneur sinds Frits Goedgedrag in oktober zijn ontslag indiende. Sinds die tijd voert waarnemend-gouverneur Adèle van der Pluim-Vrede de taken van de gouverneur uit. Nolda Römer-Kenepa is ondertussen benoemd tot tweede plaatsvervangende gouverneur.

Brug
“Ik sta dicht bij de mensen, ik kan een brug zijn tussen Curaçao en Nederland, tussen de politiek en de maatschappij. Die brugfunctie is nu belangrijker dan ooit. De nieuwe gouverneur moet een mensenmens zijn”, aldus Dindial.

12 reacties op “Liza Dindial ziet gouverneurschap wel zitten”

 1. Bij de pauskeuze kan een kardinaal juist maar beter niet genoemd worden en helemaal niet zichzelf noemen, maar Curacao is niet hetzelfde als Vaticaanstad of toch wel :-).

 2. Met die zichzelf promotende burgemeester bedoel ik de politiek afgeserveerde toneelspeler, Leerdam of zoiets !

 3. Dindial, die een vage rol heeft gespeeld in het VDC verhaal en nog vagere dingen heeft gedaan bij CHATA?

  ik zeg
  NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. mijn naam is genoemd, ik zit bij de telefoon. vaak blijkt het dan dat je het dan niet word.
  En laten we eerlijk zijn als gezaghebber had je een heel andere rol, je kon de politie inzetten,n a de Antilliaanse regering lopen enz.
  Als gouverneur zijnde heb je een heel andere rol, dat is toepassen van de wetten, luisteren en bemiddelen. Maar misschien is het wel eens tijd om de rol van de Gouverneur te herzien.
  Iemand die lintjes knipt en verschijnt bij allerlei feesten.

 5. Mw. Dindial u doet me met uw open sollicitatie denken aan een andere idioot die zich laatst al burgemeester van ik dacht Eindhoven of iets van dien aard had aangemeld. Nee enige bescheidenheid komt in onze vocabulaire niet voor en de resultaten zijn alom bekend, tristo, in tristo.

 6. …. om jezelf nog maar eens te promoten 🙂

 7. Kan ook zijn dat dit een proefballonnetje is. Stel dat ze wel op de shortlist staat, dan weten we straks of we van het lachen van de klip zijn gerold of dat we juist heel erg blij zijn. Altijd goed om te weten voordat er iets definitief wordt.

 8. Niet persoonlijk bedoeld in dit geval, maar enige zelfkritiek en bescheidenheid zou ook een welkome eigenschap zijn bij velen op dit eiland. Wat vinden die velen zichzelf toch geweldig, geniaal, onfeilbaar en altijd de juiste persoon voor alle functies ………. EIGEN ROEM STINKT! Hoe kan het dan toch zijn dat de resultaten meestal zo bedroevend zijn?

 9. Het is niet gebruikelijk openlijk naar deze functie te solliciteren. Dat getuigt ook niet van veel zelfvertrouwen.

 10. het lijkt mij beter van niet Dindial,anders zou er wel eens! iets uit de borrel put te voorschijn kunnen komen (zeker weten)dus een gewaarschuwd mens telt voor twee Daniel uit de leeuwenkuil??!!

 11. Fantastische vrouw, Curacao mag zich gelukkig prijzen dat zij zich beschikbaar stelt.

 12. Laten we dat niet maar doen.. mevrouw die geen problemen heeft dat de chata de prijzen tijdens CNSF verhoogd en tevens haar aandeel bij VDC gate is ook niet om naar huis te schrijven