• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURACAO – Oplettende strandgangers bij Daaibooibaai hebben gisteren een pelikaan gevangen die onder de olie zat.  “De pelikaan stond bij toeristen op het strand en we zagen olie op zijn vleugels”, laten de strandgangers weten. De pelikaan is naar dierenarts Odette Doest gebracht maar dat mocht niet baten.

Ondanks dat Doest de pelikaan heeft schoongemaakt en aan een iv heeft gezet, is de pelikaan overleden. De dierenarts meldt dat de olie dunner leek dan de olie van de olielek bij Jan Kok en dat het eventueel van een boot afkomstig kan zijn. De Milieudienst was niet bereikbaar voor commentaar.

5 reacties op “Pelikaan bezwijkt aan olie”

  1. Bij de Bullenbaai liggen ook honderden dode vissen

  2. DE milieudienst ?? Welke milieudienst dan ?

  3. het zal wel ouwe vieze frituurvet wezen van di toko daro or no ??

  4. dat kan ook niet uitblijven na de uitzending van zembla gezien te hebben..je hoeft maar even een duik te nemen in de Bullenbaai ,als onwetende vogel..zolang het maar bij de Bullenbaai blijft,anders krygen de andere dieren er ook last van..en de mensen denken na een duik genomen te hebben;;o het zal de zonne brand olie wel zijn

  5. met dank aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan??????????????????????????????. met dank aan het belijden in de(kerk) van onze Curaçao’se politiek/economen,Shotte de Raaf,Helmin Wieltje, uitvinder Cooper verkeers bord,Hakim,Jamoladin,van der Dijsen,Dos santosen uitvinders van het nieuwe geld?