CURAÇAO – Een 28-jarige vrouw is vanmorgen door het Gerecht veroordeeld voor de vernieling van een auto van een aannemer. De vrouw is veroordeeld tot veertien dagen cel voorwaardelijk. Ook moet zij de schade vergoeden voor een bedrag van 929,20 gulden. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Volgens de vrouw is zij door de aannemer opgelicht voor een bedrag van 100.000 gulden. Hij heeft haar woning nooit afgemaakt. De vrouw zegt dat zij zeven keer aangifte heeft gedaan tegen de man, maar dat de politie heeft daar nooit werk van heeft gemaakt. Tegen de aannemer loopt momenteel een civielrechtelijke procedure.

Oordeel
Tijdens de rechtszitting zei de vrouw dat ze de man diverse keren had aangesproken, maar dat hij weigerde haar woning af te bouwen. “Het werd mij teveel en heb toen inderdaad de auto vernield”, bekende zij. De rechter oordeelde dat de vrouw voor een volgende keer haar emoties moet onderdrukken. “U heeft verkeerd gehandeld. Ik kan niet anders oordelen en u te veroordelen”, aldus de rechter.

1 reactie op “Veroordeling voor vernieling autoruit”

  1. Ruit vernield met een emotionele maar niet goed te keuren reden: 14 dagen voorwaardelijk. Als ik dan zie wat Schotte allemaal heeft misdaan dan krijgt Schotte bij deze rechter 84 jaar cel without parole.