CURAÇAO – De politie heeft gisterochtend een 27-jarige man gearresteerd in zijn woning in de wijk Seru Pretu. De man wordt ervan verdacht op 9 januari een overval te hebben gepleegd bij de kruising Kaya Bach/Kaminda Kas Grandi.

 
Op de dag in kwestie reed een 48-jarige man in de Kaya Bach en wilde de Kaminda Kas Grandi ingaan waar hem een verrassing stond te wachten. Een gewapende man blokkeerde de weg en dwong het slachtoffer uit te stappen. De overvaller sloeg de bestuurder met zijn vuist in het gezicht, pakte zijn bezittingen af en ging er met de auto vandoor. De verdachte is voorgeleid voor de hulp-officier die zijn hechtenis gelastte gedurende het onderzoek.

2 reacties op “Verdachte overval in de boeien geslagen”

 1. Aan CRIMIcao:

  Remmen hoefde niet meer! De auto stopte bij de T-kruising en stond dus stil om af te slaan, vervolgens kwam de overvaller van rechts uit de bosjes met pistool in de hand gericht op de bestuurder. Eerst op de voorruit en vervolgens op het zijraam. Gan dan nog maar even vanaf stilstand hard weg rijden met een schakelbak. De trekker overhalen gaat vele malen sneller dan de koppeling op laten komen, wegrijden en een bocht maken.
  Je hebt geen keus, geen kwestie van onderhandelen, je kunt proberen de kogels te ontwijken maar dan speel je Russisch Roulette met je eigen leven. Good luck!

  Werkstraffen ten goede van de samenleving zou de beste oplossing zijn om criminaliteit terug te dringen. Werken om de geleden financiele schade terug te betalen, en nog even langer doorwerken om je straf te compenseren. En niet alleen knijpers maken, maar iets zinvollers! Vroeger kreeg men gewoon een ketting met een ijzeren bal om het been.
  Tegenwoordig kun je operatief een chip aan brengen (wat dieper dan zomaar onderhuids als bij de kat!) en kun je de persoon 24/7 volgen! Alle overvallers aan het werk zou ik zeggen! Er moeten heel wat onkosten terugbetaald worden aan de slachtoffers.

 2. Jammer dat de bestuurder remde in plaats van per ongeluk gas te geven………. Want nu komt de dader er in plaats van met minstens gebroken botten er waarschijnlijk wel weer met zo’n compleet belachelijke (!) werkstraf van af. Welke idioot heeft die trouwens uitgevonden?
  Een of andere glazige rechter? Tien jaar werkkamp invoeren in Siberië en zie de criminaliteitscijfers vliegen per direct omlaag!