• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Daniel Hodge gaat proberen meer draagvlak voor de economische maatregelen te creeëren door meer te communiceren met stakeholders en ze beter van informatie te voorzien. Dat zei de premier tijdens de persconferentie van de ministerraad, meldt Radio Hoyer 2.

Werknemer- en werkgeversorganisaties zullen regelmatig moeten worden geïnformeerd en er zal rekening worden gehouden met hun wensen door aanpassingen in de maatregelen aan te brengen.

Draagvlak
Uit onderzoek van Idea Kòrsou bleek deze week dat de maatregelen van de regering-Hodge, waaronder de nieuwe BZV en de nieuwe AOV-regeling, op weinig draagvlak kunnen rekenen van de bevolking. Rick Hart van Radio Hoyer 2 vroeg tijdens de persconferentie hoe Hodge denkt het draagvlak te vergroten:

4 reacties op “Hodge wil meer draagvlak creeëren”

 1. Draagvlak creeeren doe je N I E T door je met Schotte en Cooper bij Sambil op foto’s te laten vereeuwigen, je openlijk solidair te verklaren met Stella van Rijn & VDC hoofd Micheal Romer, terwijl je wordt ingeflusiterd door Wiels en wordt ‘geadviseerd’ door Tara Asjes Prins aka Ivar Asjes….

 2. Werkgevers en werknemers..draagvlak.. daar gaan we weer.. Denk dat hij er geen gat meer in ziet. Uitstellen en over 3 maanden dan maar weer weg voor een “politiek” kabinet met PS politici. God helpe Korsou!

  Overleg, Draagvlak: De Sociaal-Economische Raad (SER) is (sedert 10-101-10!) ons publiekrechtelijk adviesorgaan daarvoor. De SER Curaçao is een advies- c.q. overlegorgaan waar de overheid en sociale partners elkaar spreken over de sociaal-economische beleidsvoornemens. De SER kan (gevraagd of ongevraagd) de regering adviseren. Kortom, het is netjes geregeld zou je zo zeggen.

 3. Daar komt Hodge laat achter zeg dat hij draagvlak moet creëren dmv. communicatie met sociale partners en maatschappelijke instanties. Ik denk ook niet dat hij het gaat doen. Praatjes voor de vaak. Bovendien gaat het nu snel naar het einde van zijn MP-schap. Was geen succes, verre van dat.Hij dacht dit land t. o.v. het volk op dezelfde tirannieke wijze te kunnen leiden als de PSB.

 4. Laten we de salarissen van de bestuurders van overheids nv;s en clubjes zoals de BZV ook maar openbaar maken. Tevens ook de namen en salarissen van de mensen die in dienst komen van de overheid en door de politiek er neer gezet zijn