CURAÇAO – Twee onbekende mannen hebben gisteren een 71-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Korporaalweg. De overvallers beroofden de vrouw van haar telefoon, twee gouden kettingen, geld, pinpassen en andere eigendommen. De politie trof bij aankomst een gewonde vrouw aan.

Het slachtoffer had schrammen aan linkerelleboog, knieën en tenen. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de vrouw thuis aankwam en haar auto in de garage wilde parkeren. Plots werd zij verrast door de twee mannen die hardhandig de gouden kettingen van haar hals trokken. Hierdoor verloor de vrouw haar evenwichtig en viel op de grond.

Tips
De politie doet een oproep aan iedereen die denkt meer informatie te hebben over deze brute overval. Informatie of tips kunnen worden doorgegeven aan de politie via telefoonnummer 8666-140, 8666-192 of via 911 (24 uur) of 108 (anoniem.

8 reacties op “71-jarige vrouw overvallen”

 1. Zie het positief.
  Twee werken mannen.
  Werken moet zo veilig mogelijk zijn, met zo min mogelijke kans op verwondingen, ongelukken en kans op arbeid ongeschiktheid.
  Het lijkt dat dit voorbeeld is aangeslagen gezien de veelvoud van deze gebeurtenissen.
  Wel jammer dat vele andere voorbeelden minder goed aanslaan, maar wat niet is kan nog komen.

 2. Ja onze zogenaamde “mannen” durven wel !

 3. zieke samenleving daar

 4. Wat een laaghartig persoon moet je zijn om een vrouw van 71 jaar te beroven en misschien ook nog met een angst trauma op te zadelen.

 5. Wilsoe zou zeggen.. tja wat deed je dan ook buiten?

 6. Lafaards.

 7. Ze weten hier nog steeds niet dat slaan en stelen alleen bij honkbal is geoorloofd.

 8. Misschien voor dit soort uitschot toch maar weer lijfstraffen invoeren in plaats van die compleet belachelijke werkstraffen als ze gepakt / veroordeeld worden.